ΤΕΤΑΡΤΗ  10/07/2024
13:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Switch  (Β' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Τηλεπαιχνίδι
Είναι δυνατόν να υπάρξει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων χωρίς βαθμολογία; Ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι παίκτες συναγωνίζονται μία ολόκληρη εβδομάδα για το έπαθλο; Κι όμως, ναι! Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της και παρουσιάζει το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι «SWITCH», με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά. Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα. Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα. Σε αυτό το κλίμα, μία φορά κάθε εβδομάδα, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Το SWITCH, με την Ευγενία Σαμαρά, είναι το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην Ελληνική τηλεόραση. Ένα παιχνίδι γνώσεων στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Δείτε σήμερα: Καλεσμένοι οι: Σταύρος Νικολαϊδης, Ελευθερία Πάλλα, Άγγελος Δεληκάρης, Εύα Αγραφιώτη και Γιάννης Μούτσιος

Το "Switch" παίζει για φιλανθρωπικό σκοπό. Γι’ αυτόν τον λόγο η Ευγενία υποδέχεται 5 αγαπημένα πρόσωπα: Τους ηθοποιούς Σταύρο Νικολαϊδη, Ελευθερία Πάλλα, Άγγελο Δεληκάρη, Εύα Αγραφιώτη και το δημοσιογράφο και παρουσιαστή της ΕΡΤ Γιάννη Μούτσιο.  

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις της Ευγενίας ώστε να διεκδικήσουν 3.000 ευρώ για την "Αμυμώνη", τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, που έχει ως αποστολή να παρέχει σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Ειδικότερα, θα υποστηριχθεί το πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, το οποίο παρέχεται στο φυσικό περιβάλλον του παιδιού και της οικογένειας, στο σπίτι τους. 

Ποιος από τους πέντε θα καταφέρει να πάει στον τελικό, να δείξει τη ψυχραιμία και μέσα σε 60 δευτερόλεπτα να απαντήσει σωστά σε όσες ερωτήσεις απαιτείται για να κερδίσει τις 3.000 ευρώ;  

Αυτά και ακόμη περισσότερα στο μόνο τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.    
Με την Ευγενία Σαμαρά, καθημερινά στις 20.15, στην ΕΡΤ1.   Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive Producer: Πάνος Ράλλης, Ελισάβετ Χατζηνικολάου
Παραγωγός: Σοφία Παναγιωτάκη

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K] Ποπ Μαγειρική  (Ζ' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά