ΤΕΤΑΡΤΗ  10/07/2024
14:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 200ο & 201ο

Η τελευταία συνάντηση της Χούλια με τον Τίρσο έχει μια απροσδόκητη εξέλιξη και όλο το χωριό περιμένει με κομμένη την ανάσα τη διάγνωση των γιατρών. Πρόκειται για ένα συμβάν που κάνει τους πάντες να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα. Μπορεί ένα από αυτά να είναι η ψυχρότητα στις σχέσεις της Κλόε με τον Ντάνι. Άραγε θα αποφασίσει να διαβάσει το γράμμα που της έχει γράψει ο Ντάνι; Θα είναι αυτό ένα πρώτο βήμα για τη συμφιλίωσή τους;
Στην Αφρική, ο ξαφνικός αρραβώνας της Κάρμεν και του Βικτορ συναντά τη σθεναρή αντίδραση του Φρανθίσκο. Ωστόσο και ο Βεντούρα κάνει πίσω μετά την πρόταση που δέχεται από την Πατρίθια. Στο μεταξύ, η Ινές κι ο Άνχελ είναι ξανά μαζί. Σε ένα από τα μυστικά ραντεβού τους έχουν την αίσθηση ότι κάποιος έχει ανακαλύψει το μυστικό τους.Όλο το χωριό ανησυχεί για την κατάσταση του Τίρσο που μένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές, γεγονός που αυξάνει την αγωνία και τις ενοχές της Χούλια μέχρι που φτάνει στο σημείο να κάνει μια κίνηση που δεν είχε φανταστεί. Ο Ντάνι συνεχίζει να βιώνει το «κενό» και την ψυχρότητα της Κλόε και του Ριμπέρο και προβληματίζεται.
Στην αποικία, στη σύγκρουση της Κάρμεν με την Πατρίθια κάποια φαίνεται ότι βγαίνει νικήτρια. Ο Φρανθίσκο αναγκάζεται να δει κατάματα την αλήθεια μετά τις αποδείξεις που φέρνει η κόρη του και παίρνει μια απόφαση που ούτε η Πατρίθια ούτε ο ίδιος φανταζόταν ότι θα ήταν ικανός να πάρει. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Κάρμεν με τον Βίκτορ συνεχίζονται, ενώ ο Φρανθίσκο και ο Βεντούρα συνεχίζουν να αντιστέκονται σθεναρά. Θα καταφέρει άραγε το ζευγάρι να αντέξει την πίεση που ασκούν οι οικογένειες ή θα αναγκαστεί να ακυρώσει το γάμο;Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


  (Α' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] Χαιρέτα μου τον Πλάτανο  (Β' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά