ΤΕΤΑΡΤΗ  10/07/2024
18:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Κάτι Γλυκό  (Β' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Γαστρονομία


Έτος παραγωγής: (2022)Η επιτυχημένη εκπομπή που έκανε τη ζωή μας πιο γευστική και σίγουρα πιο γλυκιά, ύστερα από τα πρώτα 20 επεισόδια επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται νέες απολαύσεις!

Ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής ζαχαροπλαστικής «Κάτι γλυκό» έρχεται και πάλι από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 με καινούριες πρωτότυπες συνταγές, γρήγορες λιχουδιές, υγιεινές εκδοχές γνωστών γλυκών και λαχταριστές δημιουργίες!

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει σε κάθε επεισόδιο βήμα-βήμα δύο γλυκά με την προσωπική του σφραγίδα, με νέα οπτική και απρόσμενες εναλλακτικές προτάσεις. Μαζί με τους συμπαρουσιαστές του Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη φτιάχνουν αρχικά μία μεγάλη και πιο χρονοβόρα συνταγή και στη συνέχεια μόνος του μας παρουσιάζει μία συντομότερη που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε απλά και εύκολα στο σπίτι μας.

Κάτι ακόμα που κάνει το «Κάτι Γλυκό» ξεχωριστό είναι η «σύνδεσή» του με τους Έλληνες σεφ που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Από τον πρώτο κιόλας κύκλο επεισοδίων φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων σεφ που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.

Έτσι και στα νέα επεισόδια, διακεκριμένοι Έλληνες σεφ του εξωτερικού μοιράζονται τη δική τους εμπειρία μέσω βιντεοκλήσεων που πραγματοποιούνται από κάθε γωνιά της γης. Αυστραλία, Αμερική, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Σκωτία, Σαουδική Αραβία είναι μερικές από τις χώρες που οι Έλληνες σεφ διαπρέπουν. Θα γνωρίσουμε 20 από αυτούς.

Η εκπομπή τιμάει την ιστορία της ζαχαροπλαστικής αλλά παράλληλα, αναζητά και νέους δημιουργικούς δρόμους και πάντα έχει να μας πει και να μας δείξει «Κάτι γλυκό».


Δείτε σήμερα: «Τούρτα φράουλας με ελαιόλαδο & φιστίκι Αιγίνης» και «Γλυκό στο ποτήρι με μαρμελάδα φράουλας χωρίς ζάχαρη»
Eπεισόδιο 3

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά. Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη σε αυτό το επεισόδιο φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή μία «Τούρτα φράουλας με ελαιόλαδο & φιστίκι Αιγίνης» και στη δεύτερη πιο σύντομη ένα «γλυκό στο ποτήρι με μαρμελάδα φράουλας χωρίς ζάχαρη».

Όπως σε κάθε επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο συνταγές, πραγματοποιείται βιντεοκλήση με έναν Έλληνα σεφ που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Σε αυτό το επεισόδιο μας μιλάει για τη δική του εμπειρία ο Νίκος Ζαλώνης από τη Σκωτία.

Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».Παρουσίαση-Δημιουργία Συνταγών: Κρίτων Πουλής
Μαζί του οι: Λένα Σαμέρκα και Άλκης Μουτσάη Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Γελασάκης
Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη
Διεύθυνση Παραγωγής: Κατερίνα Καψή
Εκτέλεση Παραγωγής: RedLine Productions

  (Β' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] Μαμά-Δες  (Δ' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά