ΚΥΡΙΑΚΗ  16/06/2024
11:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Van Life - Η Ζωή Έξω   (E)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)Το VAN LIFE είναι μια πρωτότυπη σειρά επεισοδίων που καταγράφει τις περιπέτειες μιας ομάδας νέων ανθρώπων, οι οποίοι αποφασίζουν να γυρίσουν την Ελλάδα με ένα βαν και να κάνουν τα αγαπημένα τους αθλήματα στη φύση.

Συναρπαστικοί προορισμοί, δράση, ανατροπές και σχέσεις που δοκιμάζονται σε φιλίες που δυναμώνουν, όλα καταγράφονται με χιουμοριστική διάθεση δημιουργώντας μια σειρά εκπομπών, νεανική, ανάλαφρη και κωμική, με φόντο το active lifestyle των vanlifers.

Σε κάθε επεισόδιο του VAN LIFE, ο πρωταθλητής στην ποδηλασία βουνού Γιάννης Κορφιάτης, μαζί με την παρέα του, το κινηματογραφικό συνεργείο δηλαδή, καλεί διαφορετικούς χαρακτήρες, λάτρεις ενός extreme sport, να ταξιδέψουν μαζί τους με ένα διαμορφωμένο σαν μικρό σπίτι όχημα.

Όλοι μαζί, δοκιμάζουν κάθε φορά ένα νέο άθλημα, ανακαλύπτουν τις τοπικές κοινότητες και τους ανθρώπους τους, εξερευνούν το φυσικό περιβάλλον που θα παρκάρουν το «σπίτι» τους και απολαμβάνουν την περιπέτεια αλλά και τη χαλάρωση σε μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, αυτή που τώρα θα γίνει η αυλή του «σπιτιού» τους, την Ελλάδα.


Δείτε σήμερα: «Λαγκούβαρδος»
Eπεισόδιο 2

Ο Γιάννης, το συνεργείο και το βαν ακολουθούν μια ομάδα έμπειρων σέρφερ στην αναζήτηση του τέλειου κύματος στη δυτική ακτή της Μεσσηνίας.

Η ζωή των σέρφερ εξαρτάται απόλυτα από τον καιρό. Τα δελτία αλλάζουν συνεχώς και πρέπει να είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για να βουτήξουν τα πράγματά τους και να πάνε στην παραλία που βγάζει το κύμα τώρα.

Έτσι η παρέα καταλήγει να ταξιδεύει στις τρεις τα ξημερώματα με προορισμό τον Λαγκούβαρδο, μια πανέμορφη παραλία ανάμεσα στα Φιλιατρά και τον Μαραθόκαμπο, που έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για σερφ στην Ελλάδα. Για το Γιάννη που δεν είναι εξοικειωμένος με το άθλημα, το ταξίδι είναι μια πρόκληση. Θα τα καταφέρει με τη σανίδα ή θα τη βγάλει στην παραλία τρώγοντας πατατάκια;

Και πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση στο βαν με ανθρώπους που συναντά για πρώτη φορά στη ζωή του;
Ιδέα – Σενάριο - Σκηνοθεσία: Δήμητρα Μπαμπαδήμα
Παρουσίαση: Γιάννης Κορφιάτης
Αρχισυνταξία: Ιωάννα Μπρατσιάκου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Λαμπρίδης & Μάνος Αρμουτάκης
Ηχοληψία: Χρήστος Σακελλαρίου
Μοντάζ: Δημήτρης Λίτσας
Εκτέλεση & Οργάνωση Παραγωγής: Φωτεινή Οικονομοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: OHMYDOG PRODUCTIONS

(E)
Επόμενο > [K8] Οι Μουσικές του Κόσμου (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά