ΚΥΡΙΑΚΗ  16/06/2024
14:05
Deutsche Welle   
Ενημέρωση / Εκπομπή
Το ευρωπαϊκό μαγκαζίνο Εuropeo της Deutsche Welle με πρωτότυπα ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις έμπειρων δημοσιογράφων από κάθε γωνιά της Ευρώπης και των γειτόνων της.

Τι συμβαίνει σήμερα στην καρδιά της Ευρώπης, από τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες εξελίξεις και την οικονομία μέχρι τις νέες τάσεις στην τεχνολογία και την κοινωνία. Από τους δρόμους των μεγάλων αστικών κέντρων ως τα πιο απομακρυσμένα χωριά της Γηραιάς Ηπείρου. Με το βλέμμα στραμμένο στο περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή, τις προκλήσεις και τις αναζητήσεις της νέας γενιάς αλλά και τις αγωνίες των παλαιότερων.

Eπεισόδιο 22

Περιγραφή επεισοδίου
Στο νέο επεισόδιο του Europeo: Πού οφείλεται η άνοδος της Τζώρτζια Μελόνι στην Ιταλία; Τα μεταναστευτικά γκέτο της Δανίας. Η τουριστική φούσκα στη Μαγιόρκα. Το ευρώ ως επίσημο νόμισμα του Κοσσυφοπεδίου και οι πρόσθετοι τριγμοί με τη Σερβία. Το Volkswagen Golf γίνεται 50 ετών. Γιατί πουλάει ακόμη τόσο πολύ; Και μια βόλτα στη Μεγάλη Βρετανία για το παραδοσιακό κυριακάτικο ψητό.Παρουσίαση, παραγωγή: Δήμητρα Κυρανούδη, Ευθύμης Αγγελούδης

Σπικάζ, επιμέλεια βίντεο: Μαρία Ρηγούτσου, Χρύσα Βαχτσεβάνου

Διεύθυνση: Σπύρος Μοσκόβου, Σάνια Μπλαγκόγεβιτς, Αντελχάιντ Φάιλκε

Παρουσίαση: Δήμητρα Κυρανούδη, Ευθύμης Αγγελούδης

Επόμενο > [K8] Euronews

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά