ΤΡΙΤΗ  11/06/2024
10:30
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου - Ρώμη 2024    Ζωντανή μετάδοση
Αθλητικά / Στίβος


Έτος παραγωγής: (2024)Ραντεβού στη Ρώμη με τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες στίβου της Ευρώπης δίνει η ΕΡΤ, που θα μεταδώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο διεξάγεται από τις 7 έως τις 12 Ιουνίου 2024.

Σε μια συναρπαστική διοργάνωση έξι ημερών, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, να παρακολουθήσουν τις μεγάλες μάχες των μεταλλίων και των ρεκόρ στο ιστορικό στάδιο «Ολίμπικο».

Στην πλέον πολυάριθμη αποστολή της ιστορίας της, η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας θα συμμετάσχει με 53 αθλητές και αθλήτριες.
Ανάμεσά τους και οι τρεις που κέρδισαν χρυσό μετάλλιο, πριν από δύο χρόνια, στο Μόναχο. Ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου θα επιχειρήσει να κατακτήσει για τρίτη φορά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, ενώ η διπλή πρωταθλήτρια Ευρώπης του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και η χρυσή νικήτρια του ακοντισμού, Ελίνα Τζένγκο, θα δώσουν, επίσης, τη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου τους.

Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει ολόκληρη τη διοργάνωση, με σκοπό οι τηλεθεατές να απολαύσουν όλες τις προσπάθειες, τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων αθλητών του στίβου.

Οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ στην αιώνια πόλη, Περικλής Μακρής, Μιχάλης Μανουηλίδης, Γρηγόρης Τάτσης και Αμαλία Κεχαγιόγλου, θα περιγράψουν τους αγώνες και θα μεταφέρουν τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από τη μικτή ζώνη.

Οι κορυφαίοι αθλητές στίβου της Ευρώπης παίρνουν τη θέση τους
στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης και στην ΕΡΤ

Δείτε σήμερα: «Ημέρα 5η - Πρωί: Μήκος (Γ) - Ακοντισμός (Α)»


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] Παράθυρο στον Ήλιο - ΕΡΤ Αρχείο (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά