ΚΥΡΙΑΚΗ  19/05/2024
04:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Πες τη λέξη  (Γ' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Τηλεπαιχνίδι


Έτος παραγωγής: (2024)Το αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο τα Σαββατοκύριακα στη συχνότητα της ΕΡΤ1.
Ο παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής τέσσερις δημοφιλείς καλεσμένους και δύο δυνατούς παίκτες έτοιμους για μεγάλες μάχες.
Και οι δύο ομάδες (πορτοκαλί και μπλε) δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε απίστευτες μονομαχίες, παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων, βασισμένων στην ελληνική αλφάβητο. Στόχος τους να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα δευτερόλεπτα μπορούν, ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να φθάσουν στον τελικό γύρο με αρκετό χρόνο και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του κάθε επεισοδίου, που είναι 1000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη Λέξη».
Η διαδρομή από το Α ως το Ω δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο αγωνιώδης και συναρπαστική! Πόσες ερωτήσεις θα καταφέρουν να απαντήσουν οι ομάδες μας και ποιος παίκτης θα συγκεντρώσει τα περισσότερα δευτερόλεπτα που θα του φανούν άκρως χρήσιμα στον τελικό γύρο; Θα είναι ο ίδιος παίκτης και ο νικητής του επεισοδίου; Θα καταφέρει κάποιος παίκτης να κερδίσει το ποσό της θυρίδας;
«Πες τη Λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.
#pestilexi #πεςτηλεξη #ΕΡΤ1


Σκηνοθεσία: Λογοθέτης Γιώργος
Αρχισυνταξία: Παππά Χρυσάνθη
Οργάνωση Παραγωγής: Παπαδάκης Βασίλειος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μερτύρης Θέμης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Βουρδούκα Δήμητρα
Σκηνογραφία: Αθανασιάδης Ιωάννης
Παραγωγή: GV Productions

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο >  Ειδήσεις

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά