ΤΕΤΑΡΤΗ  15/05/2024
23:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
Τα Τρία Πατώματα (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ταινίες
[K12] - Σεξ

Τhree Floors/ Tre piani


Έτος παραγωγής: (2021)Δραματική ταινία ιταλικής παραγωγής, 2021.
Τρεις οικογένειες ζουν στους τρεις ορόφους του ίδιου κτιρίου σε μία πολυτελή συνοικία της Ρώμης. Μέσα σε μία δεκαετία, η ζωή φέρνει τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με συγκρούσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ αδελφών, γονιών, παιδιών και συζύγων. Οι επιλογές τους αντανακλούν πανανθρώπινα ηθικά ζητήματα και έχουν συνέπειες στις ζωές τους.

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα καταξιωμένος auteur Nanni Moretti (Αγαπημένο μου ημερολόγιο, To Δωμάτιο του Γιού μου) συγκεντρώνει ένα δυνατό καστ και επιστρέφει με μία συγκινητική δραματική ταινία για τρεις οικογένειες που ζουν στο ίδιο κτίριο σε μία πολυτελή γειτονιά της Ρώμης.
Οι ιστορίες τους συνυφαίνονται, καθώς οι επιλογές των ηρώων πυροδοτούν συνταρακτικές συνέπειες που αλλάζουν τις ζωές τους για πολλά χρόνια.
Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ισραηλινού Eshkol Nevo (Three Floors Up), η ταινία αφηγείται μία πολυεπίπεδη ιστορία που εγείρει ερωτήματα για την ευθύνη, την απερισκεψία, την υποκρισία, την τρυφερότητα και τη γενναιοδωρία. Καθένας από τους χαρακτήρες του Moretti είναι μία ευκαιρία για τον δημιουργό να εξερευνήσει την ανθρώπινη εμπειρία μέχρι τα όρια της. Στο τέλος, αυτό που επιβιώνει είναι μόνο η αγάπη.Σκηνοθεσία: Nanni Moretti
Ηθοποιοί: Anna Bonaiuto, Margherita Buy, Alba Rohrwacher, Riccardo Scamarcio, Adriano Giannini, Nanni Moretti, Elena Lietti, Denise Tantucci, Tommaso Ragno, Alessandro Sperduti, Paolo Graziosi, Stefano Dionisi, Silvia Iorio


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
[K12] Στα Άδυτα της Ιστορίας: Η Ίδρυση του Ισραήλ (E) < Προηγούμενο
Επόμενο >  Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος - highlights

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά