ΤΡΙΤΗ  16/04/2024
20:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Επίλογος   (E)   
Ενημέρωση / Εκπομπή
Κάθε Πέμπτη συζητάμε για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο με τα πρόσωπα που διαμορφώνουν τις εξελίξεις. Και αναζητούμε απαντήσεις γράφοντας τον επίλογο της ημέρας. Ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, αναλυτές και άνθρωποι της κοινωνίας των πολιτών μιλούν στον Επίλογο σε μια προσπάθεια να ρίξουμε φως σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Δείτε σήμερα: Μαρκ Μαζάουερ και Πέγκυ Αντωνάκου
Eπεισόδιο 28

Δύο ξεχωριστές προσωπικότητες φιλοξενεί στο ΕΡΤNEWS και στην εκπομπή «Επίλογος», την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 22:00, ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Ο καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Μαρκ Μαζάουερ, ένας από τους πιο επιδραστικούς συγγραφείς της εποχής μας, που έχει γράψει σειρά εξαιρετικών βιβλίων για την ελληνική ιστορία, μιλάει για το αποτύπωμα της Μεταπολίτευσης.

Ο κ. Μαζάουερ βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το Συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, που διοργάνωσαν πρόσφατα η εφημερίδα Καθημερινή, το Φόρουμ των Δελφών, το ΜΙΕΤ και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE.

Επίσης, η γενική διευθύντρια Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Google, Πέγκυ Αντωνάκου μιλάει για την ηγεσία γένους θηλυκού, αλλά και για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία θα αλλάξει τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια.Αρχισυνταξία: Λάζαρος Μπέλτσιος
Δημοσιογραφική Έρευνα: Λίνα Καπετάνιου
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρεαδέλλη
Διεύθυνση Παραγωγής: Ξένια Ατματζίδου, Αλεξάνδρα Κούρτη
Εκτέλεση Παραγωγής: Ελένη Χ. Αφεντάκη

Παρουσίαση: Απόστολος Μαγγηριάδης

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο >  Τουρισμός (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά