ΤΕΤΑΡΤΗ  03/04/2024
14:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 69ο & 70ο

Οι προσπάθειες της Χούλια να κρύψει την εγκυμοσύνη της από όλους, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της μητέρας της, πυροδοτούν φήμες ότι έχει προσβληθεί από σοβαρή ασθένεια. Ο Τίρσο θέλει να μάθει την αλήθεια και αποφασίζει να πάει να δει τη Τζούλια. Εξαιτίας μιας παρεξήγησης, η Τζούλια προδίδει κατά λάθος το μυστικό της Μαρίας στην Ελένα.
Στην αποικία, όταν ο Βίκτορ μαθαίνει για τις αμφιβολίες της Κάρμεν σχετικά με το γάμο από τη Λίντα, πιέζει την Κάρμεν για να μάθει την αλήθεια. Είναι διατεθειμένος να ακυρώσει το γάμο, αν εκείνη δεν είναι σίγουρη ότι τον αγαπάει. Όλο και πιο νευρικοί για το άγρυπνο βλέμμα της Πατρίθια, η Ινές και ο Άνχελ καταστρώνουν ένα σχέδιο για να διασκεδάσουν τις υποψίες της. Για να το κάνουν αυτό, θα χρειαστούν τη βοήθεια της ερωτευμένης Αλίθια.


Η Χούλια νιώθει επιτέλους ελεύθερη, αφού μιλά στη μητέρα της για την εγκυμοσύνη της. Αλλά η Ντιάνα δεν θα αφήσει την ηρεμία μεταξύ τους να διαρκέσει πολύ και απαιτεί να ενημερώσει αμέσως τον Σέρχιο. Η Μαρία βλέπει την Κλόε να υποφέρει για τον Ντάνι και νιώθει ότι πρέπει επιτέλους να πάρει μια απόφαση, όσο κι αν πονάει.
Στην αποικία, ο Κίρος εξακολουθεί να είναι μπερδεμένος και αγανακτισμένος απέναντι στην Κάρμεν, λαχταράει μια εξήγηση και την απαιτεί τη στιγμή που δεν το περιμένει κανείς. Εν τω μεταξύ, ο Άνχελ και η Ινές νιώθουν τυχεροί όταν η Αλίθια δέχεται να λειτουργήσει ως κάλυψη για να προστατεύσει το μυστικό τους. Από επικίνδυνο εμπόδιο έχει μετατραπεί στην καλύτερη σύμμαχό τους. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν...Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


(E)
Επόμενο > [K8] Έρωτας Όπως Έρημος - ΕΡΤ Αρχείο (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά