ΚΥΡΙΑΚΗ  03/03/2024
19:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Πες τη Λέξη  (Β' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Τηλεπαιχνίδι


Έτος παραγωγής: (2023)Το αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο τα Σαββατοκύριακα στη συχνότητα της ΕΡΤ1.
Ο παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής τέσσερις δημοφιλείς καλεσμένους και δύο δυνατούς παίκτες έτοιμους για μεγάλες μάχες.
Και οι δύο ομάδες (πορτοκαλί και μπλε) δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε απίστευτες μονομαχίες, παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων, βασισμένων στην ελληνική αλφάβητο. Στόχος τους να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα δευτερόλεπτα μπορούν, ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να φθάσουν στον τελικό γύρο με αρκετό χρόνο και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του κάθε επεισοδίου, που είναι 1000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη Λέξη».
Η διαδρομή από το Α ως το Ω δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο αγωνιώδης και συναρπαστική! Πόσες ερωτήσεις θα καταφέρουν να απαντήσουν οι ομάδες μας και ποιος παίκτης θα συγκεντρώσει τα περισσότερα δευτερόλεπτα που θα του φανούν άκρως χρήσιμα στον τελικό γύρο; Θα είναι ο ίδιος παίκτης και ο νικητής του επεισοδίου; Θα καταφέρει κάποιος παίκτης να κερδίσει το ποσό της θυρίδας;
«Πες τη Λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.
#pestilexi #πεςτηλεξη #ΕΡΤ1

Δείτε σήμερα: Καλεσμένος ο Γιώργος Μιχαλάκης με τη Μαρία Μπαγανά και η Σουζάνα Βαρτάνη με τον Μάνο Γερωνυμάκη.
Eπεισόδιο 32

Το «Πες τη Λέξη» ξεκινά με ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο! Ο παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής, 4 αγαπημένους καλεσμένους – που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, ο καθένας στην ομάδα του- καθώς και 2 εκλεκτούς παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι γνώσεων.

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στο μεγάλο τελικό γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη Λέξη», που έχει φθάσει στο απίστευτο ποσό των 118.500 ευρώ!

Η πορτοκαλί ομάδα απαρτίζεται από τoυς ηθοποιούς Γιώργο Μιχαλάκη και Μαρία Μπαγανά.
Αντίστοιχα στην μπλε ομάδα θα δούμε τoυς ηθοποιούς Σουζάνα Βαρτάνη και Μάνο Γερωνυμάκη.

Στο «Πες τη Λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει και μία λέξη! Παρουσιαστής όλων των φοβερών αναμετρήσεων είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος εξηγεί τους κανόνες και συντονίζει το παιχνίδι.

Ποιος παίκτης θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ;

Θα καταφέρει κάποιος να κερδίσει το ποσό των 118.500 ευρώ που βρίσκονται στη θυρίδα ή θα αυξηθεί ακόμη κατά 1.500 ευρώ ώστε να διεκδικήσει το πόσο των 120.000 ευρώ στο σημερινό επεισόδιο της Κυριακής ;Σκηνοθεσία: Λογοθέτης Γιώργος
Αρχισυνταξία: Παππά Χρυσάνθη
Οργάνωση Παραγωγής: Παπαδάκης Βασίλειος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μερτύρης Θέμης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Βουρδούκα Δήμητρα
Σκηνογραφία: Αθανασιάδης Ιωάννης
Παραγωγή: GV Productions

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Η Τούρτα της Μαμάς  (Β' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά