ΤΡΙΤΗ  13/02/2024
04:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Μπαμπά-δες  (Β' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή
Οι Μπαμπά-δες είναι ένα πολυθεματικό μαγκαζίνο για μπαμπάδες και όχι μόνο, με καλεσμένους γονείς και όλα τα θέματα που τους αφορούν και τους προβληματίζουν. Στην παρουσίαση της εκπομπής ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης. Με τη σύζυγο του, Θάλεια Ματίκα, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και είναι γονείς του Δάνου και της Νάγιας. Η εκπομπή αναδεικνύει το ρόλο του μπαμπά στην ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών και παράλληλα εστιάζει στο πώς ο σύγχρονος άντρας βιώνει την καθημερινότητά του μετά τον ερχομό των παιδιών, με όλες τις αλλαγές που συνεπάγονται στη ζωή του, στον εργασιακό του χώρο αλλά και στη σχέση του με τη σύζυγο-σύντροφο του.

Δείτε σήμερα: Καλεσμένος ο Σπύρος Πετρουλάκης και η Πέγκυ Σταθακοπούλου
Eπεισόδιο 4

Ο Τάσος Ιορδανίδης συναντάει τον Σπύρο Πετρουλάκη, που από αθλητής του Ταεκβοντό έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους συγγραφείς, βιβλία του οποίου έχουν γίνει επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μιλάει για τη δυσλεξία, που δεν τον εμπόδισε να κάνει πράγματα και για τα παιδιά του. Αποκαλύπτει μάλιστα πως από «σπόντα», όπως ο ίδιος λέει, έγινε πολύτεκνος.

Ο σεφ Δημήτρης Τσίκιλης μπαίνει ξανά στην κουζίνα μαζί με τον Τάσο και φτιάχνει ένα εύκολο Μπλακ Φόρεστ στο ποτήρι. Γλυκό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Τέλος, η Πέγκυ Σταθακοπούλου σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης αναφέρεται στην κόρη της, τον τρόπο που την μεγάλωσε, τις αγωνίες που έχει για εκείνη, αλλά και στην απώλεια του μπαμπά της που τη στιγμάτισε.Αρχισυνταξία - Επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου
Παραγωγή : DIGIMUM IKE

Παρουσίαση: Τάσος Ιορδανίδης

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Switch  (Β' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά