ΔΕΥΤΕΡΑ  12/02/2024
01:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
365 Στιγμές  (Β' Kύκλος)   
Ενημέρωση / Εκπομπή
Πίσω από τις ειδήσεις και τα μεγάλα γεγονότα βρίσκονται πάντα ανθρώπινες στιγμές. Στιγμές που καθόρισαν την πορεία ενός γεγονότος, που σημάδεψαν ζωές ανθρώπων, που χάραξαν ακόμα και την ιστορία. Αυτές τις στιγμές επιχειρεί να αναδείξει η εκπομπή «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, φωτίζοντας μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής, της επικαιρότητας και της ιστορίας του σήμερα. Με ρεπορτάζ σε σημεία και χώρους που διαδραματίζεται το γεγονός, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δημοσιογραφία 365 μέρες τον χρόνο, καταγραφή στις «365 Στιγμές».

Δείτε σήμερα: «Η διαφορετική πλευρά των ναρκωτικών»

Μια αθέατη πλευρά του σκληρού κόσμου των ναρκωτικών, τους ανθρώπους που μένουν πίσω ή οι ζωές τους επηρεάζονται καθοριστικά από τις άλλες όψεις της χρήσης τους, παρουσιάζει η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου.

Πώς, για το εμπόριο ναρκωτικών, μία νέα Ελληνίδα έχασε τον αθώο σύντροφό της από τα καρτέλ στο Μεξικό. Πώς ένας Έλληνας που μετέφερε ναρκωτικά βρέθηκε για πολλά χρόνια στις πιο σκληρές φυλακές στον Παναμά.
Επίσης, η εκπομπή συναντά, μετά από χρόνια, ένα νέο παιδί που είχε γνωρίσει κατά τη διάρκεια μιας παλαιότερης έρευνας, για τη χρήση ναρκωτικών στις πιάτσες της Αθήνας. Με έναν αναπάντεχο τρόπο σε μια άλλη πόλη της Ελλάδας, βρισκόμαστε και πάλι για να μας αφηγηθεί τη συνέχεια της ιστορίας του.Έρευνα: Σοφία Παπαϊωάννου
Αρχισυνταξία: Σταύρος Βλάχος- Μάγια Φιλιπποπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πάνος Μανωλίτσης
Μοντάζ: Ισιδώρα Χαρμπίλα


Παρουσίαση: Σοφία Παπαϊωάννου

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] Δύο στις 10 (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά