ΚΥΡΙΑΚΗ  11/02/2024
16:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Μαμά-δες  (Ζ' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή
Το «Μαμά-δες» επέστρεψε στους δέκτες μας. Η αγαπημένη εκπομπή, που είναι αφιερωμένη στην μητρότητα και την οικογένεια, με την Τζένη Θεωνά στην παρουσίαση έρχεται πλέον κάθε Κυριακή στις 16:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Σε κάθε εκπομπή η Τζένη Θεωνά με το γνωστό της κέφι και ανεβασμένη διάθεση θα συναντάει γνωστές μαμάδες και μπαμπάδες που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις δικές τους ιστορίες, ενώ γονείς που αντιμετώπισαν διάφορες δυσκολίες θα μιλούν στο «Μαμά-δες» και θα προσπαθούν να εμψυχώσουν και να βοηθήσουν κι άλλους γονείς να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Από την εκπομπή δεν θα λείψουν για άλλη μία σεζόν ιατρικά θέματα, συμβουλές από ψυχολόγους, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Δείτε σήμερα: Καλεσμένη η Λυδία Φωτοπούλου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας
Eπεισόδιο 6

Η Τζένη Θεωνά συναντά την μοναδική Λυδία Φωτοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τον γιο της τον οποίο έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα του αφού δεν είχε τους γονείς της, τους οποίους είχε χάσει. Μιλάει ακόμα για την εγγονή της που είναι πλέον για εκείνη το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έρχεται στη στήλη μπαμπά-μίλα και μιλάει για όλα. Για την γνωριμία του με την σύζυγό του, τον ερχομό των δύο γιων τους, αλλά και για τις ισορροπίες που κρατούν μέσα στο σπίτι οι δύο γονείς.Αρχισυνταξία - Επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου
Παραγωγή:DIGIMUM IKE

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] Φτάσαμε  (Β' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά