ΤΡΙΤΗ  21/11/2023
01:10 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Απίθανα Ταξίδια Με Τρένο  (Ι' Kύκλος)   (E)   
Ντοκιμαντέρ

Amazing Train Journeys
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε 7 ωριαία επεισόδια(10ος κύκλος).

Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών.

Δείτε σήμερα: Δανία [Denmark]

Στη Δανία, μια χώρα σφηνωμένη μεταξύ της Βαλτικής και της Βόρειας Θάλασσας, η θάλασσα είναι παντού και τα νησιά είναι αναρίθμητα. Συνεπώς τα τραίνα έχουν μάθει να περιηγούνται τα νερά, να πηγαίνουν από νησί σε νησί και να διασχίζουν κολπίσκους. Είναι η χώρα των γεφυρών και των τούνελ. Και των τραίνων που δε μοιάζουν με άλλα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Φιλίπ Γκουγκλέ θα γνωρίσει τους Βίκινγκ στη μεσαιωνική πόλη Ρίμπε, μια ομάδα γυμνών κολυμβητών και βετεράνους που παίζουν με τραίνα φυσικού μεγέθους. Θα συναντήσει καπνοκαθαριστές και θα αρχίσει να καταλαβαίνει γιατί οι Δανοί είναι τόσο χαρούμενοι, στην υπέροχη ύπαιθρο, στα νησιά, μέχρι και στην πρωτεύουσά τους, την Κοπεγχάγη.

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Γ' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] Μέρα με Χρώμα (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά