ΚΥΡΙΑΚΗ  19/11/2023
20:10 Κατάλληλο για όλους
Αν έχεις τύχη - Ελληνική Ταινία   
Ταινίες


Έτος παραγωγής: (1964)Ο Τέλης, ένας φτωχός αλλά αξιοπρεπής καθηγητής που έχει παραιτηθεί από τη δουλειά του, βρίσκει στο δρόμο ένα λαχείο που έχει κερδίσει τον πρώτο αριθμό.
Η ζωή του έπειτα απ’ αυτή την ανακάλυψη αλλάζει ριζικά. Το λαχείο ανήκει σε μια κοπέλα, τη Μάργκι, αλλά ο θείος της προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει με σκοπό να καταχραστεί το τυχερό λαχείο της ανιψιάς του. Ο θείος χρησιμοποιεί κάθε δυνατό μέσο για να πετύχει το σκοπό του, αλλά ο Τέλης καταφέρνει πάντα να διαφεύγει.
Με τη συνδρομή ενός πρώην συναδέλφου του, του Αλέκου, κατορθώνει να ανατρέψει όλες τις πλεκτάνες του Φωκίωνα και τελικά να παντρευτεί τη Μάργκι.


Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λίλιαν Μηνιάτη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Τσαγανέας, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Φέρμης, Περικλής Χριστοφορίδης, Σούλη Σαμπάχ, Νίκος Φέρμας, Σαπφώ Νοταρά, Μαργαρίτα Αθανασίου, Άρης Μαλλιαγρός, Ζαννίνο, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Γιώργος Βρασιβανόπουλος, Ερρίκος Κονταρίνης, Δημήτρης Κούκης, Πάνος Νικολακόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Δημήτρης Τσουράπης

Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κατσαρός,
Διεύθυνση φωτογραφίας: Συράκος Δανάλης
Σκηνικά: Γιώργος Στεργίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρίδης

  (Β' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)
Επόμενο > [K8] Μουσικό Κουτί (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά