ΤΡΙΤΗ  21/11/2023
18:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 194ο & 195ο

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Τίρσο και πρέπει να μιλήσει επειγόντως με την Όλγα. Έχει φτάσει η μέρα της εκδήλωσης και τα πάντα κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα. Η μέρα είναι δύσκολη
και για τον Ντάνι και την Κλόε. Εκείνη είναι απίστευτα στεναχωρημένη μετά την αποκάλυψη κι ο Ντάνι φοβάται ότι αυτό θα είναι και το τέλος της φιλίας τους.
Στην Αφρική, η Κάρμεν ζει μια γλυκιά, αλλά και επικίνδυνη στιγμή, αφού το ειδύλλιό της με τον Βίκτορ είναι ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι, ένα μυστικό καλά κρυμμένο. Δεν είναι εύκολο όμως να κρύψουν αυτά που νιώθουν σε ένα μέρος όπου υπάρχουν τόσα αδιάκριτα βλέμματα. Στο μεταξύ, ο Κίρος έχει εξαφανιστεί και είναι πολύ δύσκολο για τον Μαμπάλε να τον καλύψει. Μαζί με την Ενόα προσπαθούν να τον εντοπίσουν και να τον πείσουν ότι δεν χρειάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα που μάζεψαν για να τον βοηθήσουν.Η μέρα της εκδήλωσης έχει φτάσει και τίποτα δεν πηγαίνει σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Χούλια. Η Όλγα καθυστερεί να εμφανιστεί και να φέρει τα πράγματα, ο Τίρσο που έχει αναλάβει την τροφοδοσία είναι εξαφανισμένος. Στο μεταξύ, η Κλόε δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον Ντάνι και βρίσκει παρηγοριά στην Ριμπέρο που ετοιμάζεται να φύγει για το Βερολίνο. Την ίδια στιγμή, εκείνος σκέπτεται ξανά την απόφασή του να εγκαταλείψει τον τόπο του.
Στην αποικία, η Κάρμεν κι ο Βίκτορ αποφασίζουν να κάνουν γνωστή τη σχέση τους, ξεκινώντας από τον Φρανθίσκο. Όμως, η συνάντησή τους καταλήγει σε τρομερή αντιπαράθεση. Στο μεταξύ, ο Άνχελ κι η Ινές αποφασίζουν να αποχαιρετίσουν την Αλίθια όπως της αξίζει, ανακαλώντας στη μνήμη τους λεπτομέρειες από την ημέρα του θανάτου της.Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

[K8] Μίστικ  (Β' Kύκλος) (E) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] Ο Μισέλ Ρου Μαγειρεύει στη Γαλλική Ύπαιθρο  (Γ' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά