ΔΕΥΤΕΡΑ  20/11/2023
18:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 192ο & 193ο

Η Χούλια δεν καταφέρνει να γράψει την ομιλία της για την εκδήλωση που ετοιμάζει και βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης, ενώ ο Έρικ ενημερώνει φίλους και γνωστούς για την επικείμενη αναχώρησή του. Από την πλευρά του, ο Τίρσο επικοινωνεί με τον δικηγόρο του αδελφού του σύμφωνα με την επιθυμία του.
Στην αποικία, η Κάρμεν είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον πατέρα της στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία. Η Πατρίθια αντιμετωπίζει με δυσπιστία τα σχέδιά της. Ο Άνχελ ενημερώνει την Ινές για την κατάθεση του Βεντούρα στην Αποικιακή Φρουρά και η Ινές αρχίζει να συνδυάζει καταστάσεις και γεγονότα.Η Χούλια, επηρεασμένη από τα σχόλια της μητέρα της και τη δική της ανασφάλεια, δεν έχει καταφέρει ακόμη να γράψει την ομιλία της για την εκδήλωση. Όσο κι αν προσπαθεί, δεν τα καταφέρνει, μέχρι τη στιγμή που της έρχεται μια άλλη ιδέα. Ο Ντάνι αποκαλύπτει τελικά στην Κλόε ότι ο μόνος Ντάνι που γνωρίζει είναι εκείνος.
Στη αποικία, η Πατρίθια καταφέρνει την τελευταία στιγμή να φωτογραφηθεί μαζί με την Κάρμεν για το περιοδικό όπου έχει δώσει συνέντευξη η Κάρμεν. Ο Φρανθίσκο φαίνεται να παίρνει το προβάδισμα. Ο Βεντούρα το θεωρεί αιτία πολέμου και είναι έτοιμος να κινηθεί ανάλογα. Ο Κίρος, από την πλευρά του, καλείται να υποστεί την εχθρότητα των συντρόφων του που τον βοήθησαν να αγοράσει το εισιτήριο για το ταξίδι του στη Σάντα Ιζαμπέλ και ανακάλυψαν ότι τελικά δεν πήγε.Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Β' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] Ο Μισέλ Ρου Μαγειρεύει στη Γαλλική Ύπαιθρο  (Β' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά