ΔΕΥΤΕΡΑ  20/11/2023
21:05 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η Τέλεια Οικογένειά μου   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Τρόπος ζωής

My Perfect Family


Έτος παραγωγής: (2021)Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής Νέας Ζηλανδίας 2021.

Σ’ αυτή την εμπνευσμένη και αισιόδοξη σειρά θ’ ανακαλύψουμε πώς, με τη βοήθεια των οικογενειών τους, παιδιά με νοητική και σωματική αναπηρία ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.

Θα συναντήσουμε ένα πατέρα που μεγαλώνει μόνος του δύο κόρες με σύνδρομο Down και θ’ ανακαλύψουμε πώς έστησε μια οικογενειακή επιχείρηση κηροποιίας με σκοπό να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα μιας εξάχρονης που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και επιληψία και θα μάθουμε πώς τρεις αδελφές μετέδωσαν εν αγνοία τους στα παιδιά τους μια σπάνια γενετική πάθηση, το σύνδρομο Εύθραυστου Χ.

Παρακολουθώντας γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με αυτισμό, κυστική ίνωση, νόσο του Κρον ή και δυσπραξία, θ’ ανακαλύψουμε τις προκλήσεις, τις χαρές και τις δυσκολίες του να είσαι φροντιστής πλήρους απασχόλησης.

Η συγκινητική σειρά Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ τιμά τους εξαιρετικούς γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με μια δημιουργική, ρεαλιστική και θετική στάση.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 1ο: «Φαμίλια δημιουργών» & 2ο: «Το τσούρμο των Σκραφ»

Ο εντεκάχρονος Ρέιντζερ, που πάσχει από νόσο του Crohn, η οκτάχρονη Ίζι, που έχει σύνδρομο Down, η σκηνοθέτης Τζίλιαν κι ο μουσικός Γουέιν ζουν σε μια ειδυλλιακή φάρμα, όπου η δημιουργικότητα ξεχειλίζει και η ζωή δεν είναι ποτέ πληκτική.


Η Κιμ «Σκραφ» Πρέστον ζει με τους τρεις ενήλικες γιους της, που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό και προσπαθεί να τηρεί ευλαβικά την καθημερινή ρουτίνα του σπιτικού, αφού και η παραμικρή αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.
Η Κιμ πιστεύει ότι θα ζει με τους γιους της για την υπόλοιπη ζωή της.
Μήπως όμως υπάρχει κι άλλος τρόπος;
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Β' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K12] Καπερναούμ

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά