ΣΑΒΒΑΤΟ  30/09/2023
00:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Στο Κέντρο   
Ενημέρωση / Εκπομπή
H εκπομπή έχει στο επίκεντρό της έναν ή δύο πρωταγωνιστές της τρέχουσας επικαιρότητας στη λογική της one on one συνέντευξης.
Συνεντεύξεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων στην πολιτική, στην οικονομία, στην κοινωνία.

Δείτε σήμερα: Συνέντευξη με τον Γούντι 'Αλεν

Η εκ βαθέων συνέντευξη που έδωσε ο Γούντι Άλεν στον Γιώργο Κουβαρά, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, και η οποία μεταδόθηκε από το ΕΡΤNEWS, στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Θα σκεφτόμουν να κινηματογραφήσω εδώ, γιατί ξέρω μόνο την Αθήνα. Αν είχα μια ιστορία, που θα έβγαζε νόημα να γυριστεί στην Αθήνα, θα μου άρεσε πάρα πολύ, θα ήταν τέλειο», αποκάλυψε μιλώντας στον Γιώργο Κουβαρά ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης.

Μεταξύ πολλών άλλων, εξομολογήθηκε: «Δεν είμαι νευρωτικός, αλήθεια. Έχω λίγες ανόητες συνήθειες. Ως επί το πλείστον είμαι πολύ πειθαρχημένος. Σηκώνομαι το πρωί, αθλούμαι, δουλεύω. Έχω υπάρξει παραγωγικός όλη μου τη ζωή (…) Προτιμώ την κινηματογραφία. Εύχομαι να είχα περισσότερο ταλέντο ως μουσικός, και να είχα μπορέσει να ζήσω από τη μουσική».

Ο σκηνοθέτης ήρθε για δυο μέρες στην Αθήνα για να δώσει συναυλία στο Ηρώδειο και να παρουσιάσει την καινούργια του ταινία «Γυρίσματα της τύχης», γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο Παρίσι και στα Γαλλικά. Πρόκειται για την πεντηκοστή ταινία μιας μεγάλης καριέρας που ξεκίνησε σχεδόν πριν από 70 χρόνια.Αρχισυνταξία: Γιώργος Κουβαράς, Κατερίνα Δούκα
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρεαδέλλη
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Δ/νση Παραγωγής: Ευτυχία Μελέτη

Παρουσίαση: Γιώργος Κουβαράς

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Γ' Kύκλος)
Επόμενο > [K8] Πρωϊαν Σε Είδον (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά