ΣΑΒΒΑΤΟ  30/09/2023
19:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Πες τη Λέξη  (Α' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Τηλεπαιχνίδι
Το αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής τέσσερις δημοφιλείς καλεσμένους και δύο δυνατούς παίκτες έτοιμους για μεγάλες μάχες.

Και οι δύο ομάδες (πορτοκαλί και μπλε) δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε απίστευτες μονομαχίες, παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων, βασισμένων στο ελληνικό αλφάβητο.

Στόχος τους να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα δευτερόλεπτα μπορούν, ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να φθάσουν στον τελικό γύρο με αρκετό χρόνο και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη Λέξη»!

Η διαδρομή από το Α ως το Ω δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο αγωνιώδης και συναρπαστική!

Πόσες ερωτήσεις θα καταφέρουν να απαντήσουν οι ομάδες μας και ποιος παίκτης θα συγκεντρώσει τα περισσότερα δευτερόλεπτα που θα του φανούν άκρως χρήσιμα στον τελικό γύρο;
Θα είναι ο ίδιος παίκτης και ο νικητής του επεισοδίου;
Θα καταφέρει κάποιος παίκτης να κερδίσει το ποσό της θυρίδας;

Η συνέχεια στις 19:15, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
«Πες τη Λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.

#pestilexi #πεςτηλεξη #ΕΡΤ1

Δείτε σήμερα: Καλεσμένοι ο Μέμος Μπεγνής με την Αλεξία Σαπρανίδου και ο Πέτρος Σκαρμέας με την Μελίνα Βαμπούλα
Eπεισόδιο 77

Στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού «Πες τη Λέξη» θα γνωρίσουμε τα μέλη των 2 ομάδων του επεισοδίου, της πορτοκαλί και της μπλε. Απίστευτες μονομαχίες, παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στο μεγάλο τελικό γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη Λέξη», που στο σημερινό επεισόδιο είναι 67.500 ευρώ.

Το επεισόδιο ξεκινά με τον προκριματικό γύρο της μπλε καρέκλας. Είναι ο γύρος που σε κάθε επεισόδιο δίνει την ευκαιρία στον παίκτη του προηγούμενου επεισοδίου που δεν κέρδισε στον τελικό να διεκδικήσει ξανά μία θέση στο επόμενο επεισόδιο με αντίπαλο ένα νέο υποψήφιο παίκτη.

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε τη μονομαχία μεταξύ του Νίκου και της Μαριβάσιας με τον Νίκο να υπερισχύει και να παίρνει θέση στη μπλε ομάδα.

Η πορτοκαλί ομάδα απαρτίζεται από τους ηθοποιούς Μέμο Μπεγνή και Αλεξία Σαπρανίδου.
Οι δύο καλεσμένοι θα προσφέρουν τις γνώσεις αλλά και την θετική τους ενέργεια στον παίκτη της πορτοκαλί ομάδας τον Κωνσταντίνο.

Αντίστοιχα στην μπλε ομάδα θα δούμε τους ηθοποιούς Πέτρο Σκαρμέα και Μελίνα Βαμπούλα.
Οι δύο καλεσμένοι θα προσφέρουν με όλη τους την δύναμη την υποστήριξη τους στον παίκτη της μπλε ομάδας τον Νίκο.

Η διαδρομή από το Α ως το Ω δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο αγωνιώδης και συναρπαστική! Γιατί στο «Πες τη Λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει και μία λέξη. Παρουσιαστής όλων των φοβερών αναμετρήσεων είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος εξηγεί τους κανόνες και συντονίζει το παιχνίδι.

Πόσες ερωτήσεις θα τολμήσουν να απαντήσουν οι ομάδες μας και ποιος παίκτης θα συγκεντρώσει τα περισσότερα δευτερόλεπτα που θα του φανούν άκρως χρήσιμα στον τελικό γύρο;

Ποιος παίκτης θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ; Ο Κωνσταντίνος ή ο Νίκος; Ποιος θα διεκδικήσει το ποσό των 67.500 ευρώ που βρίσκονται στη θυρίδα;

Η συνέχεια το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 19:15, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
«Πες τη Λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Επιμέλεια Περιεχομένου: Σοφία Λιλίτση
Αρχισυνταξία: Νάσια Κόλλια
Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Βουρδούκα
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Δ/ση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση Παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Παραγωγή: GV Productions

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K] Η Νύφη το 'σκασε - Ελληνική Ταινία

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά