ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  29/09/2023
14:00 Κατάλληλο για όλους
Ποπ Μαγειρική  (Ζ' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Γαστρονομία


Έτος παραγωγής: (2023)Μαγειρεύοντας με την καρδιά του, για άλλη μία φορά ο καταξιωμένος σεφ, Ανδρέας Λαγός έρχεται στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική και μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, αυτή τη φορά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται από τον Σεπτέμβριο, με νέες συνταγές, νέους καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ καθημερινά θα ξετυλίγονται στις οθόνες σας μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Καθημερινά στις 14:00 το μεσημέρι ο σεφ Ανδρέας Λαγός με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς έρχονται και μαγειρεύουν για εσάς, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της ΠΟΠ Μαγειρικής με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

H αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής επιστρέφει λοιπόν από τον Σεπτέμβριο για να δημιουργήσει για τους τηλεθεατές για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τις πιο ξεχωριστές γεύσεις με τα πιο θρεπτικά υλικά που θα σας μαγέψουν!

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ Μαγειρική!
#popmageiriki

Δείτε σήμερα: «Τάκης Γιαννούτσος - Χοιρομέρι Πιτσιλιάς, Γλιστρίδα»
Eπεισόδιο 15

Η ΠΟΠ Μαγειρική με τον Ανδρέα Λαγό έρχονται την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ1 με δύο ξεχωριστά πιάτα που σίγουρα μπορούν να ενθουσιάσουν.

Στηρίζοντας πάντα τον Έλληνα παραγωγό η ΠΟΠ Μαγειρική έρχεται για να μάθει ο κόσμος τα τόσο ξεχωριστά αγαθά που έχει η χώρα μας και τους ιδιαίτερους τρόπους που παράγονται και οι οποίοι τα κάνουν τόσο γνωστά.

Αυτή τη φορά στην κουζίνα της ΠΟΠ Μαγειρικής βρέθηκε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής και με πολλές άλλες ιδιότητες, Τάκης Γιαννούτσος.

Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό, δημιουργούν δύο μοναδικά πιάτα, το ένα με συνταγή με Χοιρομέρι Πιτσιλιάς και η δεύτερη συνταγή με Γλιστρίδα.

Μην χάσετε την εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 14:00 το μεσημέρι από την ΕΡΤ1.

Γιατί η Μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

#popmageirikiEπιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ.Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Υπεύθυνος Καλεσμένων- Δημοσιογραφική επιμέλεια: Πραξιτέλης Σαραντόπουλος
Παραγωγή: GV Productions

Παρουσίαση: Ανδρέας Λαγός

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] Στούντιο 4

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά