ΤΡΙΤΗ  19/09/2023
01:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Ες Αύριον τα Σπουδαία - Πορτραίτα του Αύριο (2023)   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Πολιτισμός


Έτος παραγωγής: (2023)Μετά τους έξι επιτυχημένους κύκλους της σειράς «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ» , οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μια ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς, προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις. Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματά και πλεονεκτήματά της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις Επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην Κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο κύκλο της σειράς της Δημόσιας Τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων.

Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και την σταδιακή τους αναγνώρισή από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Δείτε σήμερα: «Βυθός»
Eπεισόδιο 7

Ο Βασίλης Πολίτης είναι εκπαιδευτής καταδύσεων και δύτης.
Κάθε κατάδυση στο μαγικό βυθό της θάλασσας κρύβει μικρά θαύματα και δημιουργούνται δυνατές σχέσεις μεταξύ ανθρώπου και φύσης.
Ανακαλύπτουμε τι είναι η κατάδυση και ποιος είναι ο ρόλος του εκπαιδευτή καταδύσεων.
Καθώς επίσης, πώς ξεκίνησε, την πορεία της εξέλιξής του, τις γνώσεις που χρειάζονται, τις εμπειρίες που απέκτησε, τις σχέσεις που δημιούργησε, τους στόχους που έχει θέσει και το πόσο σημαντικό είναι για αυτόν η κατάδυση.
Ο Βασίλης, γεμάτος πάθος, αφοσίωση, σεβασμό και αγάπη για την κατάδυση, μας ξεναγεί μέσα στο βυθό του.Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χρήστος Καρτέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κωστής Νικολόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Δαλέζιος
Ηχοληψία: Παναγιώτης Κυριακόπουλος
Χειριστής Drone: Γιώργος Νικολόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: See- Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για την ΕΡΤ Α.Ε.

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] Pop Hellas, 1951-2021: Ο Τρόπος που Ζουν οι Έλληνες (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά