ΣΑΒΒΑΤΟ  30/09/2023
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΡΤ Backstage (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2023)Η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ News, ΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ΕΡΤ World, Voice of Greece – Hellenic Radio και ERTFLIX, αλλά και με τα Ραδιόφωνά της και το ERT Echo αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Στην εκπομπή, ΕΡΤ Backstage, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Μία εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης.

Eπεισόδιο 2

Περιγραφή επεισοδίου
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλάει πίσω από τις κάμερες του «Κάνε ότι Κοιμάσαι ΙΙ» για τους λόγους που αγάπησε αυτή τη σειρά ήδη από τα πρώτα γυρίσματα και αποκαλύπτει γιατί ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα είναι εξ ίσου εθιστικός με τον πρώτο.

«ΗΛΕΚΤΡΑ»: Οι πρωταγωνιστές του νέου ερωτικού δράματος εποχής της ΕΡΤ1 περιγράφουν όλους τους λόγους για τους οποίους ανυπομονούμε να δούμε αυτή τη σειρά.

Ακόμη. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου μιλούν από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ «3ος όροφος».

ERTFLIX: Τρεις ταινίες μικρού μήκους που μπορούμε να απολαύσουμε στην μοναδική δωρεάν πλατφόρμα με το πιο πλούσιο περιεχόμενο.

Τέλος. Οι πιο αστείες στιγμές του «3ου ορόφου» την εβδομάδα που πέρασε».Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου
Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή
Παραγωγή: Plan A
Creative Director:Ρωξάνη Ρόμπου

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Κομμάτα, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(Νέο Επεισόδιο)
Επόμενο >  Αναλυτικό Δελτίο Ειδήσεων - Αθλητικά - Καιρός

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά