ΤΡΙΤΗ  19/09/2023
14:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η Ζωή μας στη Φάρμα   (Δ' Kύκλος)   (E)   
Ντοκιμαντέρ

My Big Family Farm


Έτος παραγωγής: (2021)Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Motion Content Group/Renegade Pictures 2021 που θα ολοκληρωθεί σε 10 ωριαία επεισόδια.

Η σειρά παρουσιάζει τις αξιοσημείωτες περιπέτειες των βοσκών Amanda και Clive Owen καθώς μεγαλώνουν τα εννέα παιδιά τους - και περισσότερα από χίλια πρόβατα - σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα και θεαματικά αγροκτήματα στη Βρετανία.
Με το κοπάδι τους να τρέφεται σε 2.000 στρέμματα, δεν παίρνουν ποτέ ρεπό, και από τα νήπια μέχρι τους εφήβους, όλοι μπαίνουν στη δουλειά. Η αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητη καθώς αντιμετωπίζουν τα στοιχεία της φύσης και η αγάπη κυριαρχεί πάντα καθώς αυτή η αγροτική οικογένεια μαθαίνει για τα πουλιά, τις μέλισσες και ο ένας τον άλλο στον όμορφο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω τους.


Eπεισόδιο 1

Περιγραφή επεισοδίου
Αυτή την εβδομάδα, καθώς φτάνει ο Νοέμβριος, η οικογένεια Όουεν προσπαθεί να βρει την άκρη με την πρώτη της αγελάδα γαλακτοπαραγωγής. Καθώς είναι το Σαββατοκύριακο, ο εργάτης Ρούμπεν συνοδεύει τη μαμά Amanda και τις μικρότερες αδερφές του για να πάρουν τον 2χρονο Buttercup από μια γειτονική φάρμα.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Η Ζωή στην Έρημο (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση) (Νέο Επεισόδιο)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά