ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  29/09/2023
20:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Switch (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Τηλεπαιχνίδι


Έτος παραγωγής: (2023)Είναι δυνατόν να υπάρξει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων χωρίς βαθμολογία; Ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι παίκτες συναγωνίζονται μία ολόκληρη εβδομάδα για το έπαθλο; Κι όμως, ναι!

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι «SWITCH», με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα.

Σε αυτό το κλίμα, μία φορά κάθε εβδομάδα, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Το SWITCH, με την Ευγενία Σαμαρά, είναι το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην Ελληνική τηλεόραση. Ένα παιχνίδι γνώσεων στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Δείτε σήμερα: Καλεσμένοι: Kώσταs Νικούλι, Δημήτρης Μαμιός, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Παπαπαύλου και Ίντρα Κέιν
Eπεισόδιο 10

Αυτή την Παρασκευή στις 29 Σεπτεμβρίου, η Ευγενία καλωσορίζει τους Κώστα Νικούλι, Δημήτρη Μαμιό, Νίκο Βατικιώτη, Γιώργο Παπαπαύλου και την μοναδική γυναίκα της παρέας Ίντρα Κέιν, προκειμένου να παίξουν για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «ΣΥΝΖΩΗ» και να προσθέσουν άλλα 1.000 στο ποσό που ήδη συγκέντρωσε την περασμένη Παρασκευή η προηγούμενη παρέα των συναδέλφων τους.

Η συνύπαρξη τους είναι ξεκαρδιστική και επεισοδιακή αφού για πρώτη φορά στον τελικό…
Αυτά και άλλα απρόοπτα συμβαίνουν μόνο στο SWITCH, με την Ευγενία Σαμαρά, στο πιο φιλικό και ταυτόχρονα στο πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.Σκηνοθεσία:Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive Producer: Πάνος Ράλλης
Παραγωγός: Σοφία Παναγιωτάκη

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Ε' Kύκλος)
Επόμενο > [K8] 3ος Όροφος (Νέο Επεισόδιο)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά