ΤΡΙΤΗ  19/09/2023
18:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 108ο & 109ο

Μετά την άρνηση της Ελένα να επιστρέψει στο εργαστήριο, η Χούλια πρέπει να καλύψει τη θέση και η Όλγα αποτελεί μια πιθανή επιλογή. Η Χούλια, όμως, δεν την εμπιστεύεται και ο Σέρχιο την πείθει να δώσει στην Όλγα μια ευκαιρία, με μια δοκιμαστική περίοδο, κάτι που ο Τίρσο δεν εγκρίνει. Η Μαρία απευθύνεται στην Χούλια για συμβουλή. Θέλει να πει στη μητέρα της την αλήθεια, αλλά φοβάται ότι η αντίδρασή της δεν θα είναι αυτή που ελπίζει. Κι αν δεν το πάρει καλά; Αν την πληγώσει;
Στην αποικία, η Κάρμεν συμφωνεί με το σχέδιο του Κίρος να επιστρέψει στον αρραβώνα της με τον Βίκτορ, για να διαλύσει τις υποψίες της Πατρίθια. Οι εραστές θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί, αλλά πρέπει να περιμένουν, για να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Στο μεταξύ, η Πατρίθια είναι επιφυλακτική για τη σχέση του Άνχελ με την Αλίθια. Δεν πιστεύει ότι η κοπέλα είναι τόσο γλυκιά όσο φαίνεται και προειδοποιεί τον γιο της να μείνει μακριά της. Στο μυαλό της, ο Άνχελ χρειάζεται μια γυναίκα που να μπορεί να σταθεί στο ύψος των δυνατοτήτων του.Η Όλγα δίνει εξετάσεις στο εργαστήριο για να καλύψει τη θέση της Έλενας και περνάει με επιτυχία... αλλά υπάρχει κάτι στη μητέρα του Έρικ που κάνει την Χούλια ανήσυχη. Η ένταση ανάμεσα στον Όσκαρ και τη σύζυγό του, Νταϊάνα, είναι αδύνατο να κρυφτεί. Κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού δείπνου, μιλάει για τον Κινέζο επιχειρηματικό του συνεργάτη, τον Λιαν και η Νταϊάνα καταλήγει να χάνει την ψυχραιμία της και να φεύγει ορμητικά.
Στην Αφρική, ακολουθώντας το σχέδιο που έχει καταστρώσει με τον Κίρος, η Κάρμεν ανανεώνει τον αρραβώνα της με τον Βίκτορ. Όμως ο Βίκτορ ανακαλύπτει κάτι που τον πείθει ότι η Κάρμεν δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Αντί να δεχτεί την πρόταση του υπολοχαγού Σεράλβο και να προδώσει τον Βεντούρα, η Πατρίθια προσφέρει στον υπολοχαγό μια εναλλακτική λύση. Εν τω μεταξύ, η Ινές προσπαθεί να πείσει τον Βεντούρα ότι έχει θεραπευτεί και μπορεί να επιστρέψει στο βιβλιοπωλείο και ο Άνχελ βρίσκει αποδείξεις ότι η Ινές είχε δίκιο που υποπτευόταν ότι η Αλίθια την είχε δηλητηριάσει.Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] 2-3 Μέρες στην Πόλη (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά