ΠΕΜΠΤΗ  25/05/2023
17:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Πλάσματα Μεγάλα και Μικρά  (Β' Kύκλος) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

All Creatures Great and Small


Έτος παραγωγής: (2020)Τηλεοπτική μεταφορά των ομότιτλων μυθιστορημάτων του Αλφ Γουάιτ.

Η σειρά αφορά μια τριάδα κτηνιάτρων που εργάζονται στην περιοχή του Γιορκσάιρ Ντέιλς, στη δεκαετία του 1930.

Χώρα παραγωγής: Ηνωμένο Βασίλειο

Επιστροφή στη Γιορκσάιρ Ντέιλς με τους πρωταγωνιστές να κινούνται στη δίνη της Άνοιξης και τα χωράφια να είναι γεμάτα αρνιά.

Μετά την προαγωγή του, ο Τζέιμς έχει φιλοδοξίες, αλλά τα γεγονότα πίσω στο σπίτι θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του στην περιοχή.

Ο Τζέιμς και η Έλεν πρέπει να διερευνήσουν όσα αισθάνονται ο ένας για τον άλλον όσο υπάρχει ακόμη καιρός, ενώ ο Ζίγκφριντ, η κυρία Χολ και ο Τρίσταν βιώνουν οικογενειακές εντάσεις, ερωτικές περιπέτειες και φροντίζουν μικρά και μεγάλα ζώα.

Στο μεταξύ, συνειδητοποιούν όλοι ότι είναι καλύτερα μαζί, ενώ ο Τζέιμς καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε ό,τι αγαπά περισσότερο.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 1ο & 2ο

Στη σύντομη επιστροφή του στο πατρικό του στη Γλασκώβη, ο Τζέιμς καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της μητέρας του να δεχθεί τη θέση μόνιμου κτηνιάτρου στην περιοχή για να είναι πιο κοντά στο σπίτι του ή τη θέση στο Γιορκσάιρ που τόσο έχει αγαπήσει.
Όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα όταν αντιδρά σθεναρά στην βούληση των Άλντερσον να θανατώσουν τον σκύλο τους επειδή τρομοκρατούσε τα πρόβατα της περιοχής.
Ο Ζίγκφριντ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην μαθευτεί ότι ο Τρίσταν δεν τα πήγε καλά στις εξετάσεις, ειδικά όταν εκείνος σκοτώνει τον πρώτο του ασθενή.Ο Τζέιμς δέχεται μια δελεαστική επίσημη προσφορά από ένα ιατρείο της Γλασκώβης και τότε συνειδητοποιεί ότι το μόνο πράγμα που τον κρατά στο Γιορκσάιρ είναι μια πιθανή σχέση στο μέλλον με την Έλεν.
Ο Τρίσταν κάνει τον Ζίγκρφιντ να συνειδητοποιήσει ότι έχει γίνει πολύ δύσπιστος.
Η κυρία Χολ ερωτεύεται έναν νέο πελάτη.Πρωταγωνιστούν: Σάμουελ Γουέστ, Νίκολας Ραλφ, Κάλουμ Γουντχάουζ, Άννα Μπαντελέι, Ρέιτσελ Σέντον, Ντέιμ Νταϊάνα Ριγκ

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Πέρσιβαλ

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Β' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] Εκπληκτικά Ξενοδοχεία  (Γ' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά