ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26/05/2023
00:20 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ZeroZeroZero (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά
[K16] - Βία , Χρήση Ουσιών


Έτος παραγωγής: (2020)Παραγωγής Ιταλίας, 2020.

Η σειρά παρακολουθεί ένα φορτίο κοκαΐνης από τη στιγμή που το πανίσχυρο καρτέλ των Ιταλών κακοποιών αποφασίζει να το αγοράσει, μέχρι το φορτίο να παραδοθεί και να πληρωθεί.

Παρακολουθούμε τη συσκευασία τους στο Μεξικό και το ταξίδι του στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Μέσα από τις ιστορίες των χαρακτήρων της σειράς, σκιαγραφούνται οι μηχανισμοί με τους οποίους η παράνομη οικονομία γίνεται κομμάτι της νόμιμης και τον τρόπο που και οι δύο συνδέονται με την αδίστακτη λογική της εξουσίας και του ελέγχου που επηρεάζει τις ζωές και τις σχέσεις των ανθρώπων.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 7ο & 8ο (τελευταίο)

Στην Καλαβρία, οι εχθροί του Δον Μίνου καταλαβαίνουν ότι ο μόνος τρόπος για να αποσταθεροποιήσουν οριστικά το αφεντικό της Ντραγκέτα είναι να σταματήσουν μια για πάντα τους Λίνγουντ και το φορτίο τους.
Εν τω μεταξύ, ο Κρις και η Έμμα πιστεύουν ότι είναι επιτέλους ασφαλείς στην Καζαμπλάνκα. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι ένας τελευταίος κίνδυνος είναι προ των πυλών.


Τελικά όλες οι εκκρεμότητες λύνονται.
Ενώ η οικογένεια Λίνγουντ θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες ως έμποροι κοκαΐνης, ο Δον Μίνου θα αναγκαστεί για άλλη μια φορά να αποφασίσει πόσα είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να διατηρήσει την εξουσία του.
Το ίδιο ακριβώς δίλημμα θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Μανουέλ, χίλια μίλια μακριά, στο Μεξικό.Πρωταγωνιστούν: Αντρέα Ράιζμποροου, Ντέιν Ντέχαν, Χάρολντ Τόρες, Τζόζεφ ντε Ντομένικο, Γκάμπριελ Μπερν

Σκηνοθεσία: Στέφανο Σολίμα, Γιάνους Μετς, Πάμπλο Τραπέρο

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] Πλάσματα Μεγάλα και Μικρά  (Β' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά