ΣΑΒΒΑΤΟ  18/03/2023
16:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
365 Στιγμές   (E)   
Ενημέρωση / ΕκπομπήLive Streaming
Πίσω από τις ειδήσεις και τα μεγάλα γεγονότα βρίσκονται πάντα ανθρώπινες στιγμές. Στιγμές που καθόρισαν την πορεία ενός γεγονότος, που σημάδεψαν ζωές ανθρώπων, που χάραξαν ακόμα και την ιστορία. Αυτές τις στιγμές επιχειρεί να αναδείξει η εκπομπή «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, φωτίζοντας μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής, της επικαιρότητας και της ιστορίας του σήμερα. Με ρεπορτάζ σε σημεία και χώρους που διαδραματίζεται το γεγονός, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δημοσιογραφία 365 μέρες τον χρόνο, καταγραφή στις «365 Στιγμές».

Δείτε σήμερα: «Οι κρατούμενοι φοιτητές των Φυλακών Κορυδαλλού»

Η εκπομπή «365 στιγμές», με τη Σοφία Παπαϊωάννου, μπαίνει μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού και γνωρίζει τους κρατούμενους που επέλεξαν να διαβάσουν και να γίνουν φοιτητές. Η εκπομπή τούς ακολουθεί στις σχολές τους αλλά και μέσα στις πτέρυγες και τα κελιά τους κι εστιάζει στις ιστορίες τους.

Ο Γιώργος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, αλλά κάθε πρωί βγαίνει μόνος του από τις Φυλακές Κορυδαλλού και πηγαίνει στην Πολυτεχνειούπολη, για να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής του, όπου πέρασε δεύτερος διαβάζοντας μέσα στη φυλακή. Στον αστράγαλό του, κρυμμένο κάτω από το παντελόνι, έχει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που τον παρακολουθεί και μεταδίδει κάθε στιγμή τη θέση του. Οι συμφοιτητές του δεν γνωρίζουν ότι μετά το μάθημα εκείνος θα επιστρέψει στο κελί του.Έρευνα: Σοφία Παπαϊωάννου
Αρχισυνταξία: Σταύρος Βλάχος- Μάγια Φιλιπποπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πάνος Μανωλίτσης
Μοντάζ: Ισιδώρα Χαρμπίλα

Παρουσίαση: Σοφία Παπαϊωάννου

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] Μουσικό Κουτί (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά