ΤΕΤΑΡΤΗ  22/03/2023
21:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
Εγκλήματα που Έμειναν στην Ιστορία   (E)   
Ντοκιμαντέρ

Crimes That Made History
Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής Γαλλίας 2017.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 7ο: «Roswell: L' Invention des Soucoupes Volantes» & 8ο: «Le Crash des Andes: L’Inavouable Anthropophagie»

Στις 8 Ιουλίου του 1947, η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε την ανακάλυψη ενός ιπτάμενου αντικειμένου, το οποίο είχε συντριβεί στην περιοχή της πόλης Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό.
Ο αμερικανικός Τύπος έδωσε μεγάλη δημοσιότητα στο γεγονός και έτσι, γεννήθηκε το φαινόμενο του «ιπτάμενου δίσκου». Στο πλαίσιο του Ψυχρού Πολέμου όπου αφθονούσαν οι θεωρίες συνωμοσίας, διαμορφώθηκε σιγά-σιγά ο μύθος των Α.Τ.Ι.Α., ο οποίος άρχισε να τροφοδοτεί τη λαϊκή φαντασία και να γίνεται επαναλαμβανόμενο θέμα σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.


Τον Οκτώβριο του 1972, ένα αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουρουγουάης συνετρίβη στις Άνδεις. 72 ημέρες μετά, βρέθηκαν 16 επιζώντες! Η απίστευτη διάσωση τράβηξε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.
Πώς επιβίωσαν;
Μια ανείπωτη αλήθεια άρχισε να εμφανίζεται σιγά-σιγά, η οποία τάραξε έντονα τις συνειδήσεις: για να επιβιώσουν, οι επιζήσαντες έφαγαν τα πτώματα των φίλων τους και των συγγενών τους.
  (Β' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K12] Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά