ΤΕΤΑΡΤΗ  22/03/2023
08:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Στον Ζωολογικό Κήπο   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Φύση

Inside The Zoo (aka: Inside Edinburgh Zoo)
365 ημέρες το χρόνο, 200 άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις, τις χαρές και την περίπλοκη φροντίδα για πάνω από 1000 ζώα, στον ζωολογικό κήπο του Εδιμβούργου και το Πάρκο Highland Wildlife.

Σε αυτή τη σειρά, «συναντάμε τους φύλακες» – μια εξειδικευμένη ομάδα από αφοσιωμένους άνδρες και γυναίκες που εργάζονται σ’ αυτό το εμβληματικό τουριστικό αξιοθέατο του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες ετησίως.

Δείτε σήμερα: (τελευταίο)
Eπεισόδιο 8

Στον ζωολογικό κήπο του Εδιμβούργου, οι φροντιστές των ζώων συνδέονται στενά μαζί τους, αφού τα ζουν συνήθως από τη γέννησή τους.

Για πολλά είδη δε που απειλούνται με εξαφάνιση, η αγωνία και η φροντίδα για την επιβίωση και την ευημερία τους είναι αυξημένες.

Φέτος για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια φιλοξενούνται εδώ δύο αρκτικά αλεπουδάκια, ένα ζευγάρι λεοπαρδάλεις του χιονιού που απέκτησαν τρία μικρά έπειτα από χρόνια, ένας παπαγάλος μακάο, πιγκουίνοι που για να ζευγαρώσουν χτίζουν τις φωλιές τους με πετραδάκια έχοντας επιλέξει προσεκτικά τον σύντροφό τους.

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα με τεράστια φανάρια από την Κίνα θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους στον ζωολογικό κήπο, παρά τα απρόοπτα του 10 μέτρων ύψους ηφαιστείου που θα πάρει φωτιά την πιο ακατάλληλη στιγμή!
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] Με Οικολογική Ματιά (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά