ΤΕΤΑΡΤΗ  22/03/2023
17:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 180ο & 181ο

Η Χούλια αισθάνεται ότι έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Λέο και ομολογεί στην Ελένα ότι της αρέσουν τα πάντα σ’αυτόν. Κανένας δεν ξέρει, βέβαια, πώς θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητά του. Στο μεταξύ, η Κλόε μαθαίνει ότι η Μαρία, η κολλητή της φίλη, είναι στην πραγματικότητα αγόρι και βιώνει αντικρουόμενα συναισθήματα. Από τη μια πλευρά, της είναι δύσκολο να πλησιάσει τον Ντάνι και από την άλλη ξέρει ότι εκείνος την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Η Κάρμεν κρατά αποστάσεις από τον Βίκτορ που συνειδητοποιεί ότι δεν θα άντεχε να την χάσει. Εκείνη θεωρεί ότι έχει έρθει η ώρα να διαλέξει στρατόπεδο. Ή με τον Βεντούρα ή απέναντί του. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματά της. Ή με τον Βίκτορ ή με τον Κίρος. Στο μεταξύ, ο Βεντούρα ανακαλύπτει ότι ο Φρανθίσκο θα είναι αντίπαλός του για την προεδρία του Κύκλου των Επιχειρηματιών και δεν είναι διατεθειμένος να το δεχτεί. Γνωρίζει ότι πίσω από την απόφαση του πατέρα της κρύβεται η Κάρμεν και αποφασίζει να της κάνει μια επίσκεψη.Όταν ο Λέο αποφασίζει να αποκαλύψει στη Χούλια ότι εκείνος έγραψε τα άρθρα για τη ζωή της, ανακαλύπτει ότι εκείνη έχει ήδη ενημερωθεί για τα ψέματά του. Ψυχρότητα συνεχίζει να επικρατεί στη σχέση της Κλόε με τον Ντάνι, παρόλο που εκείνος ανακαλύπτει τυχαία ότι η φίλη του τον σκέπτεται. Ίσως αυτό να είναι ένα πρώτο βήμα για τη συμφιλίωσή τους.
Στην αποικία, με τη στήριξη της Κάρμεν, ο Φρανθίσκο αντιστέκεται στις απειλές και την περιφρόνηση του Βεντούρα και επιβεβαιώνει ότι θα είναι υποψήφιος για τη προεδρία του Κύκλου των Επιχειρηματιών. Η Κάρμεν σκέπτεται να καινοτομήσει στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του πατέρα της. Πρέπει, όμως, να οργανώσει τα πάντα χωρίς να πάρει είδηση η Πατρίθια που ακόμη δεν γνωρίζει τίποτα. Στο μεταξύ, η Ινές δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη του συζύγου της στο βιβλιοπωλείο. Ο Βεντούρα δεν έχει πάει να τη δει, αλλά να της επιβάλλει την απαίτησή του.Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] Στην Αφρική με τον Άντε Αντέπιταν (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά