ΣΑΒΒΑΤΟ  18/03/2023
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Μαμά-Δες   (Ε' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2023)


Live Streaming
Η Τζένη Θεωνά παρουσιάζει την εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2.
Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», εμφανίζεται και σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αυτόν της μαμάς.

Οι «Μαμά-δες» συνεχίζουν να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.
Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.
Γονείς που, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, παλεύουν καθημερινά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικοί στον τομέα των παιδιών (παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι και εκπαιδευτικοί) δίνουν τις δικές τους συμβουλές σε όλους τους γονείς.

Επίσης, σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του.

Οι «Μαμά-δες» μιλούν στην καρδιά κάθε γονέα, με απλά λόγια και μεγάλη αγάπη.

Δείτε σήμερα: «Βάσω Γουλιελμάκη, Θανάσης Θήριος, Μαρία Παπαλάμπρου, Λευτέρης Ελευθερίου»
Eπεισόδιο 3

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται την Βάσω Γουλιελμάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την ενήλικη πλέον κόρη της και για τον χωρισμό της από τον σύζυγο της και αποκαλύπτει ότι ίσως δεν τον χειρίστηκε σωστά.

Ο παιδίατρος Θανάσης Θήριος απαντάει στο ερώτημα που προβληματίζει πολλούς γονείς μικρών παιδιών. Τι πρέπει να κάνουν όταν το παιδί τους αρρωστήσει και αν πρέπει να πάει ξανά στον παιδικό σταθμό, ή να μείνει στο σπίτι για να προφυλαχθεί.

Η Μαρία Παπαλάμπρου μιλάει για την επιστροφή της στην Ελλάδα και στο θέατρο μαζί με την κόρη της, αλλά και για το για το πώς βίωσαν και αντιμετώπισαν την απώλεια του συζύγου της.

Ενώ ο Λευτέρης Ελευθέριου μιλάει για τα παιδιά του, τις αγωνίες που έχει για εκείνα και για την συνεργασία με τη σύζυγό του.Επιμέλεια εκπομπής - αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Βοηθός αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Παραγωγή: DigiMum
Έτος παραγωγής: 2023

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
[K] Το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι - Ζ' Κύκλος (E) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] Κάτι Γλυκό (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά