ΣΑΒΒΑΤΟ  18/03/2023
19:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Πες τη Λέξη (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / ΤηλεπαιχνίδιLive Streaming
Το συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, ήρθε στην ΕΡΤ1, για να κάνει πιο διασκεδαστικά τα Σαββατοκύριακά μας.

Ο πλούτος των λέξεων και των γραμμάτων της γλώσσας μας είναι αστείρευτος, όπως αστείρευτη είναι η γνώση, η διασκέδαση και η αγωνία, που υπόσχεται να προσφέρει το νέο παιχνίδι γνώσεων, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19:00.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

Γιατί στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.
Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Γιατί στο «Πες τη λέξη», κανείς δεν φεύγει χαμένος.

Παρουσιαστής και συντονιστής όλων των φοβερών αναμετρήσεων είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, σ’ έναν ρόλο-έκπληξη, μέσα από τον οποίο θα ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο του, την αμεσότητα και τις απίστευτες γνώσεις του!

Το παιχνίδι «Πες τη λέξη», μεταδίδεται εδώ και πολλά χρόνια, με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες στο εξωτερικό. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει έναν προκριματικό γύρο και τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια, μέχρι τον μεγάλο τελικό, τον Γύρο του Αλφαβήτου.

«Πες τη λέξη»!
Καταιγιστικοί ρυθμοί, εκπλήξεις και απίστευτες ανατροπές, στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Δείτε σήμερα: Καλεσμένη η Δήμητρα Βήττα με τον Γιώργο Σαββίδη και η Βασιλική Κούλη με τον Δημήτρη Ξανθόπουλο
Eπεισόδιο 41

Σάββατο 18 Μαρτίου, το «Πες τη Λέξη» ξεκινά και o παρουσιαστής μας Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής, 4 αγαπημένους καλεσμένους – που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, ο καθένας στην ομάδα του- καθώς και 2 εκλεκτούς παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι γνώσεων.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού «Πες τη Λέξη»;
Θα γνωρίσουμε τα μέλη των 2 ομάδων του επεισοδίου, της πορτοκαλί και της μπλε. Απίστευτες μονομαχίες, παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στο μεγάλο τελικό γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη Λέξη», που στο σημερινό επεισόδιο είναι 13.500 ευρώ.

Το επεισόδιο ξεκινά με τον προκριματικό γύρο της μπλε καρέκλας. Είναι ο γύρος που σε κάθε επεισόδιο δίνει την ευκαιρία στον παίκτη του προηγούμενου επεισοδίου που δεν κέρδισε στον τελικό να διεκδικήσει ξανά μία θέση στο επόμενο επεισόδιο με αντίπαλο ένα νέο υποψήφιο παίκτη.

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε τη μονομαχία μεταξύ του Σπύρου και του Αλέξανδρου, με τον Αλέξανδρο να υπερισχύει και να παίρνει τη θέση του στη μπλε ομάδα.

Η πορτοκαλί ομάδα απαρτίζεται από τους ηθοποιούς Δήμητρα Βήττα και Γιώργο Σαββίδη.
Οι δύο καλεσμένοι θα προσφέρουν τις γνώσεις αλλά και την θετική τους ενέργεια στον παίκτη της πορτοκαλί ομάδας τον Δημήτρη.

Αντίστοιχα στην μπλε ομάδα θα δούμε την ηθοποιό Βασιλική Κούλη και τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Ξανθόπουλο.
Οι δύο καλεσμένοι θα προσφέρουν με όλη τους την δύναμη την υποστήριξη τους στον παίκτη της μπλε ομάδας τον Αλέξανδρο.

Η διαδρομή από το Α ως το Ω δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο αγωνιώδης και συναρπαστική! Γιατί στο «Πες τη Λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει και μία λέξη. Παρουσιαστής όλων των φοβερών αναμετρήσεων είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος εξηγεί τους κανόνες και συντονίζει το παιχνίδι.

Πόσες ερωτήσεις θα τολμήσουν να απαντήσουν οι ομάδες μας και ποιος παίκτης θα συγκεντρώσει τα περισσότερα δευτερόλεπτα που θα του φανούν άκρως χρήσιμα στον τελικό γύρο;

Ποιος παίκτης θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ; Ο Δημήτρης ή ο Αλέξανδρος; Ποιος θα διεκδικήσει το ποσό των 13.500 ευρώ που βρίσκονται στη θυρίδα;

Η συνέχεια το Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 19:00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
«Πες τη Λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Επιμέλεια Περιεχομένου: Σοφία Λιλίτση
Αρχισυνταξία: Νάσια Κόλλια
Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Βουρδούκα
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Δ/ση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση Παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Παραγωγή: GV Productions

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] Οι Περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό   (Α' Kύκλος)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά