ΣΑΒΒΑΤΟ  04/02/2023
23:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Με 300 Ευρώ   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Ταξίδια

2 For 300


Έτος παραγωγής: (2021)Σειρά ντοκιμαντέρ, 33 ημίωρων επεισοδίων, παραγωγής M.E. Works, WDR, 2015-2021.

Πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό είδος ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ.
Η Ταμίνα και ο Ούβε ταξιδεύουν τα Σαββατοκύριακα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, έχοντας στην τσέπη τους μόνο 300 ευρώ. Κοπεγχάγη, Βαρκελώνη, Ρώμη είναι μεταξύ των διάσημων πόλεων που έχουν ήδη δει και υπάρχουν πολλές ακόμα που θα επισκεφτούν. Τα ταξίδια δεν είναι μόνο για τους πλούσιους και η συγκεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ φιλοδοξεί να δείξει πόσο διασκεδαστικά μπορούν να είναι τα ταξίδια με χαμηλό προϋπολογισμό και τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζει κανείς έχοντας μόνο 300€ στην τσέπη του για ένα Σαββατοκύριακο σε μια ευρωπαϊκή πόλη.

Περίεργοι, εφευρετικοί, αυθόρμητοι και πάντα με δίψα για περιπέτεια το ζωηρό ζευγάρι περιπλανιέται στους δρόμους, τις αγορές και τα καταστήματα της πόλης.
Χρησιμοποιώντας τα μέσα μεταφοράς που ταιριάζουν καλύτερα στην κάθε πόλη, όπως ποδήλατο, σκούτερ, λεωφορείο ή τραμ, οι δυο τους ανακαλύπτουν πολιτιστικές παραδόσεις και άγνωστες ιστορίες. Και παρότι πολλές συμβουλές για ένα ταξίδι μπορείτε να τις βρείτε στο διαδίκτυο και στις διάφορες εφαρμογές, τις καλύτερες εμπιστευτικές πληροφορίες μπορείτε να τις μάθετε μόνο ερχόμενοι σε επαφή με τους ντόπιους.

Δείτε σήμερα: Αμβούργο [Hamburg]
Eπεισόδιο 9


Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K18] Σεξ και Μουσική (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά