ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27/01/2023
05:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
365 Στιγμές   (E)   
Ενημέρωση / Εκπομπή
Πίσω από τις ειδήσεις και τα μεγάλα γεγονότα βρίσκονται πάντα ανθρώπινες στιγμές. Στιγμές που καθόρισαν την πορεία ενός γεγονότος, που σημάδεψαν ζωές ανθρώπων, που χάραξαν ακόμα και την ιστορία. Αυτές τις στιγμές επιχειρεί να αναδείξει η εκπομπή «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, φωτίζοντας μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής, της επικαιρότητας και της ιστορίας του σήμερα. Με ρεπορτάζ σε σημεία και χώρους που διαδραματίζεται το γεγονός, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δημοσιογραφία 365 μέρες τον χρόνο, καταγραφή στις «365 Στιγμές».

Δείτε σήμερα: «Δωρεά οργάνων»
Eπεισόδιο 7

Πριν από λίγες μέρες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ομάδα γιατρών από την Ελλάδα και την Ιταλία κράτησε ενός λεπτού σιγή, πριν ξεκινήσει η διαδικασία της μεταμόσχευσης των οργάνων του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά, που ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Πριν από μερικούς μήνες, η 21χρονη Έμμα σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της.

Η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου παρακολουθεί τις τραγικές ιστορίες ανθρώπων που κλήθηκαν να πάρουν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Στην εκπομπή μιλάει, για πρώτη φορά, ο πατέρας του Ιάσονα Λαλαούνη, του νεαρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του έξω από τη Βουλή, αλλά και μεταμοσχευμένοι, οι οποίοι εκφράζουν το πώς αισθάνονται που σώθηκαν και σήμερα ζουν με τα όργανα άλλων σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, που καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά στη δωρεά οργάνων.Έρευνα: Σοφία Παπαϊωάννου
Αρχισυνταξία: Σταύρος Βλάχος- Μάγια Φιλιπποπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πάνος Μανωλίτσης
Μοντάζ: Ισιδώρα Χαρμπίλα

Παρουσίαση: Σοφία Παπαϊωάννου

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο >  Ειδήσεις

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά