ΤΕΤΑΡΤΗ  25/01/2023
09:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Ο Τζίμυ και η Άγρια Φύση   (E)   
Ντοκιμαντέρ

Jimmy Doherty's Escape to the Wild


Έτος παραγωγής: (2017)


Live Streaming
Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Μ.Βρετανίας 2017 που θα ολοκληρωθεί σε 3 ωριαία επεισόδια.

Η σειρά ακολουθεί τον Τζίμι Ντόχερτι να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να αποκαλύψει τις απίστευτες ιστορίες συνηθισμένων βρετανικών οικογενειών που άφησαν πίσω τη ρουτίνα και επέλεξαν να χτίσουν τη ζωή τους σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη.

Κάθε επεισόδιο ακολουθεί τον Τζίμι καθώς ζει και εργάζεται δίπλα σε μία διαφορετική οικογένεια σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Από το Γιούκον του Βόρειου Καναδά, ως το εσωτερικό της ζούγκλας ενός απομακρυσμένου νησιού της Ινδονησίας και τις όχθες του ποταμού Νείλου στην Ουγκάντα.


Δείτε σήμερα: Ινδονησία[Indonesia]
Eπεισόδιο 1

Ο Τζίμι Ντόχερτι ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου για να συναντήσει ένα ζευγάρι Βρετανών που έχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους στην Αγγλία για να αναθρέψουν την οικογένειά τους σε ένα τροπικό νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Περιτριγυρισμένο από καταπράσινο τροπικό δάσος και έναν από τους ωραιότερους κοραλλιογενείς υφάλους στον κόσμο, αυτό το μέρος φαίνεται να είναι το όνειρο για τους παθιασμένους δύτες Σόφι και Σάιμον. Αλλά από θανατηφόρες σαρανταποδαρούσες μέχρι τις σαύρες και τους πύθωνες, το νησί βρίθει από θανατηφόρα άγρια ζώα, γεγονός που κάνει τον Τζίμι να αναρωτιέται γιατί κάποιος θα επέλεγε να μεγαλώσει ένα παιδί σε ένα τόσο επικίνδυνο μέρος.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
[K8] To Ταξίδι μου στην Ελλάδα  (Δ' Kύκλος) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] Μέρα με Χρώμα

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά