ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27/01/2023
02:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Κεραία  (Γ' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ενημέρωση / ΕκπομπήLive Streaming
Η ΚΕΡΑΙΑ, εκπομπή τηλεοπτικό στίγμα της ΡΕΑΣ ΒΙΤΑΛΗ, επανέρχεται με έναν νέον κύκλο 12 επεισοδίων.
Αφοσιωμένη-αφιερωμένη στην κοινωνική έρευνα, όπως μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα (Αστεγία νέου τύπου, Ανακουφιστική, Αυτισμός, Αποτέφρωση, Αναδοχή-διαφορετικό της υιοθεσίας κ.λ.π) συνεχίζει ατρόμητα με «δύσκολα» θέματα καθώς η ίδια πιστεύει ότι «Αν οι άνθρωποι αντέχουν να ζούνε αυτά που ζουν, δεν επιτρέπεται σε εμάς να λέμε “Δεν αντέχω να βλέπω”».

Με μια πλουραλιστική πάντα ομάδα εξαιρετικών συνομιλητών, σοφά επιλεγμένων, ώστε παράλληλα με την επιστημοσύνη τους να καταθέτουν και τα βιώματά τους.
Στόχος της, κάθε θέμα να αναπτύσσεται πολύπλευρα, κουρδίζοντας όσες πιο πολλές σκέψεις και «Μήπως;» στον τηλεθεατή, στα 45 λεπτά που αναλογούν στο επεισόδιο.

Δείτε σήμερα: «Ο άνθρωπος με τη μάσκα»
Eπεισόδιο 2

"Ο άνθρωπος με τη μάσκα". "Ο Θύμιος από τον Πύργο που κρύβεται και όλοι τον ψάχνουν".

Αυτοί ήταν οι τίτλοι στα ΜΜΕ για τον άνθρωπο που υπέστη bullling, τον πιο άγριο εκφοβισμό, από μια ομάδα άψυχων ανδρών και η δραματική περιπέτειά του είχε συνταράξει όλη τη χώρα.

Αυτή την εβδομάδα η ΚΕΡΑΙΑ, το τηλεοπτικό στίγμα της ΡΕΑΣ ΒΙΤΑΛΗ εντρυφεί ακριβώς στο θέμα του εκφοβισμού. Μαζί της ο κος Θύμιος Μπουγάς, ανοίγει την καρδιά του και συγκινεί με τη φράση του "Νομίζω οι δράστες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα για θεραπεία".

Συγχρόνως με τον Θύμιο Μπουγά η Ρέα Βιτάλη συνομιλεί και ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για την κομβική παρουσία-σημασία της κας Νατάσας Μποζίνη στο πλευρό του Θύμιου. Μια σπουδαία γυναίκα, η επιτομή της ιερότητας της έννοιας "συνάνθρωπος", που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ενώ δεν τον γνώριζε.

Καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας dport services κος Γιώργος Πέτσης που θα μας μιλήσει για την επαγγελματική αποκατάσταση του Θύμιου.

Βεβαίως, πέραν όλων αυτών και όπως μας έχει συνηθίσει η ΚΕΡΑΙΑ, που δίνει τεράστια σημασία στην εξάπλωση της αναγκαιότητας κάθε είδους θεραπείας της ψυχής, ο ψυχοθεραπευτής Αθανάσιος Αλεξανδρίδης θα μας περπατήσει στα μονοπάτια του εκφοβισμού, στην ψυχοσύνθεση των δραστών, στον τρόπο αντιμετώπισης της οικογένειας κ.λ.π.Ιδέα-Έρευνα: Ρέα Βιτάλη
Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος
Αρχισυνταξία: Βούλα Βουδούρη
Παραγωγή: Θοδωρής Καβαδάς

Παρουσίαση: Ρέα Βιτάλη

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο >  Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά