ΤΡΙΤΗ  24/01/2023
23:50 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
Η Τέχνη του Εγκλήματος  (Β' Kύκλος) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

The Art of Crime / L' Art du Crime


Έτος παραγωγής: (2017)


Live Streaming
Και στον Β' κύκλο της σειράς, ο πεισματάρης και αδιάφορος για κάθε μορφή τέχνης, λοχαγός Αντουάν Βερλαί (Νικολά Γκομπ) θα συνεργαστεί πιο στενά από ποτέ με την ιστορικό τέχνης Φλωράνς Σασάνι (Ελεονόρ Μπερνχάϊμ).

Σε όλη τη διάρκεια των ερευνών τους, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα βρεθούν πολύ κοντά σε έργα διάσημων καλλιτεχνών, όπως ο Κλοντ Μονέ, ο Ιερώνυμος Μπος και ο Γκυστάβ Κουρμπέ.

Όπως και σε όλες τις υποθέσεις της σειράς, το κλειδί για την εξιχνίαση των εγκλημάτων βρίσκεται στα έργα τέχνης. Οι υποθέσεις θα οδηγήσουν τον Αντουάν και τη Φλωράνς σε επιβλητικούς ναούς της τέχνης στην περιοχή του Παρισιού: το Μουσείο του Λούβρου, φυσικά, αλλά και το Μουσείο του Ορσέ, το προαύλιο του Hôtel de Ville, το πάρκο Μπυτ Σομόν, την πλατεία Βαντόμ και πολλές άλλες εμβληματικές τοποθεσίες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, το αταίριαστο δίδυμο θα ανακαλύψει ότι έχει ένα απροσδόκητα κοινό παρελθόν..


Δείτε σήμερα: Επεισόδια 3ο & 4ο: «Ένας πληγωμένος άνδρας» (Un homme blesse) - Μέρος 1ο & 2ο

Ένας μυστηριώδης εγκληματίας προσκαλεί την Φλωράνς Σασάνι και τον Αντουάν Βερλέ σε ένα μακάβριο κυνήγι θησαυρού, εμπνευσμένο από έργα τέχνης του Γκυστάβ Κουρμπέ. Κάθε φορά που καταφέρνουν να λύσουν έναν γρίφο, ανακαλύπτουν ένα νέο πτώμα. Και τίθεται το εξής βασανιστικό ερώτημα: Γιατί ο δολοφόνος απευθύνεται προσωπικά στον Αντουάν;

Πρωταγωνιστούν: Νικολά Γκομπ, Ελεονόρ Μπέρνχαϊμ, Μπεντζαμέν Εγκνέρ, Φιλίπ Ντικλό, Φαρίντα Ραχουάντζ, Εμανουέλ Νομπλέ, Αμπρουάζ Σαμπαγκ

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] Δες και Βρες (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά