ΤΕΤΑΡΤΗ  25/01/2023
12:00 Κατάλληλο για όλους
ΠΟΠ Μαγειρική  (Ε' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Γαστρονομία


Έτος παραγωγής: (2022)Το ραντεβού της αγαπημένης εκπομπής "ΠΟΠ Μαγειρική" ανανεώνεται με καινούργια "πικάντικα" επεισόδια! Ο 5ος κύκλος ξεκινά γεμάτος εκπλήξεις και θα μας κρατήσει συντροφιά.

Ο ταλαντούχος σεφ Ανδρέας Λαγός, από την αγαπημένη του κουζίνα έρχεται να μοιράσει γενναιόδωρα στους τηλεθεατές τα μυστικά και την αγάπη του για την δημιουργική μαγειρική.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε καθώς και τα ονομαστά προϊόντα κάθε περιοχής, αποτελούν όπως πάντα, τις πρώτες ύλες που στα χέρια του θα απογειωθούν γευστικά!

Στην παρέα μας φυσικά αγαπημένοι καλλιτέχνες και δημοφιλείς προσωπικότητες, "βοηθοί" που, με τη σειρά τους, θα προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά, ώστε να αναδειχτούν ακόμη περισσότερο οι θησαυροί του τόπου μας!

Πανέτοιμοι λοιπόν με όχημα την "ΠΟΠ Μαγειρική" να ξεκινήσουμε ένα ακόμη γευστικό ταξίδι στον ατελείωτο γαστριμαργικό χάρτη της πατρίδας μας!


Δείτε σήμερα: «Δημήτρης Πανόπουλος - Κελυφωτό Φιστίκι Αίγινας - Σαν Μιχάλη - Φακή Εγκλουβής»
Eπεισόδιο 53

Ο ταλαντούχος σεφ Ανδρέας Λαγός έχει ετοιμάσει για ακόμη μια φορά εκπληκτικά πιάτα! Το πλατό της ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ πλημυρίζει αρώματα και νοστιμιές!

Ο σημερινός του καλεσμένος, αν και νέος σε ηλικία, έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ.
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος με τη θετική αύρα και το χαμόγελό του θα αποδείξει πως εκτός από πολύ καλές ερωτήσεις, μπορεί να κάνει και πολύ καλές συνταγές.

Το μενού περιλαμβάνει: Ντιπ με κελυφωτό Φιστίκι Αίγινας και αρωματικό λάδι, τοματοφέτες με Σαν Μιχάλη και τέλος, Φακή Εγκλουβής με γλυκοπατάτα και γιαούρτι.Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ.Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Δ/νση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνη Καλεσμένων-Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δήμητρα Βουρδούκα
Εκτέλεση παραγωγής GV Productions

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] Δες και Βρες (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά