ΔΕΥΤΕΡΑ  23/01/2023
23:45 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Φάσμα (Νέο Επεισόδιο)   
Ενημέρωση / ΕκπομπήLive Streaming
Όλο το «Φάσμα» της ειδησεογραφίας σε βάθος. Η νέα ενημερωτική εκπομπή του ΕΡΤNEWS, με παρουσιαστές τους Κατερίνα Αντωνοπούλου, Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Η εκπομπή εξετάζει θέματα που απασχολούν την κοινωνία, φωτίζοντας αθέατες πτυχές των γεγονότων και αναδεικνύοντας κρίσιμα ζητήματα που χάνονται μέσα στον καταιγισμό της πληροφόρησης. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής δίνει χώρο και χρόνο στην έρευνα, με στόχο την τεκμηριωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση.

Δείτε σήμερα: «Εργασία και Πανδημία: αναζητώντας νέες ισορροπίες» & «Εμπόριο ελπίδας στην υγεία»
Eπεισόδιο 7

Τις νέες ισορροπίες στις εργασιακές σχέσεις μετά την πανδημία, αλλά και το εμπόριο ελπίδας στην υγεία από επιτήδειους, αναδεικνύει η εκπομπή «Φάσμα».

Εργαζόμενοι μιλούν στην Έλενα Καρανάτση για την τοξική εργασιακή κουλτούρα, την εργασιακή ανασφάλεια, αλλά και τα ειδυλλιακά εργασιακά περιβάλλοντα. Ειδικοί μιλούν για τις καλές και κακές εργοδοτικές πρακτικές και αναφέρονται στα νέα εργασιακά μοντέλα που ήρθαν για να μείνουν.

Από τις υποσχέσεις για ίαση και την εκμετάλλευση της θρησκευτικής πτήσης, στην καταδίκη σε 8 φορές ισόβια. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μιλάει με θύματα που εξαπατήθηκαν από τον υποτιθέμενο ογκολόγο, Νίκο Κόντο.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε δεύτερη Δευτέρα από το ΕRΤNEWS στις 23:00 και στις 23:45 από την ΕΡΤ1.Ερευνα: Κατερίνα Αντωνοπούλου, Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη, Γιάννης Παπαδόπουλος
Αρχισυνταξία: Τιτίκα Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρεμούνδος
Διεύθυνση παραγωγής: Περικλής Παπαδημητρίου

Παρουσίαση: Κατερίνα Αντωνοπούλου, Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη, Γιάννης Παπαδόπουλος

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(Νέο Επεισόδιο)
Επόμενο > [K8] Πρωΐαν σε Είδον, τήν Μεσημβρίαν (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά