ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25/11/2022
08:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ  (ΙΑ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

AMAZING TRAIN JOURNEYSLive Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε σε 7 ωριαία επεισόδια (11ος κύκλος)

Η αγαπημένη σειρά ντοκιμαντέρ ξανά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ3.

Ο ταξιδιώτης του κόσμου, Φιλίπ Γκουλιέ, ανεβαίνει στο τραίνο, επισκέπτεται απρόσμενους προορισμούς και όμορφα τοπία, και μας μεταφέρει γιορτές, έθιμα και εμπειρίες ζωής απλών ανθρώπων.

Δείτε σήμερα: Κένυα- B’ μέρος [Kenya- Part2]

Ο ταξιδιώτης μας ανακαλύπτει σε αυτό το επεισόδιο μια άλλη όψη της Κένυας. Μια Κένυα ανθρώπινη και μυστική, μακριά από τις συνηθισμένες διαδρομές.

Το ταξίδι ξεκινά από τους πρόποδες του όρους Κένυα, ενός ηφαιστείου με υψόμετρο πάνω από 5.000 μέτρα, που έδωσε το όνομά του στη χώρα. Εδώ, τα άγρια ζώα ζουν πλάι σε αγελάδες με μακριά κέρατα εξαιρετικής ομορφιάς.

Από το όρος Κένυα φεύγει ένα τρένο με κατεύθυνση το Ναϊρόμπι. Τα τρένα είναι λίγα, αλλά γεμίζουν με επιβάτες που ανακαλύπτουν εκ νέου αυτό το αποτελεσματικό και οικονομικό μέσο μεταφοράς. Στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας, ο Φιλίπ ανακαλύπτει άλλο ένα πρωτότυπο μέσο μετακίνησης, τις μοτοσικλέτες ταξί. Κάποιες είναι πολύχρωμες και ξεχωριστές. Ο Φιλίπ έχει την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στην πόλη και να ανακαλύψει μια άλλη συνοικία, την πιο μεγάλη παραγκούπολη της Αφρικής, την Κιμπέρα. Εκεί, συναντά τον Μάικ, έναν δάσκαλο χορού που προσπαθεί να αναδείξει τα ταλέντα αυτής της υποβαθμισμένης συνοικίας.

Τέλος, ο Φιλίπ πηγαίνει στον βορρά, στην έρημο Τσάλμπι, σε τοπία που κόβουν την ανάσα. Είναι το βασίλειο των δρομάδων, που ζουν εκεί σε κοπάδια. Ο Φιλίπ ανακαλύπτει εκεί πηγάδια όπου οι άντρες ανεβάζουν το νερό τραγουδιστά. Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, μακριά από τα γνωστά μονοπάτια!
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
[K8] ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ  (ΙΒ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά