ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25/11/2022
20:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ - ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Πολιτισμός


Έτος παραγωγής: (2022)


Live Streaming
Μετά τους δύο επιτυχημένους κύκλους της σειράς «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ» , οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μια ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις.

Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις Επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην Κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες που όμως δεν τους αποθαρρύνουν.

Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο κύκλο της σειράς της Δημόσιας Τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και την σταδιακή τους αναγνώρισή από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Δείτε σήμερα: «Ας μιλήσουμε για eSports»
Eπεισόδιο 2

Τα eSports, γνωστά πλέον και ως ψηφιακός αθλητισμός, είναι ένας τομέας με ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Συνομιλούμε με έναν εκ των ιδρυτών του Greek Gaming Academy, της πρώτης ακαδημίας gaming στην Ελλάδα αλλά και με εκπροσώπους δύο ιστορικών αθλητικών σωματείων της Ελλάδας, της Αθλητική Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως (Α.Ε.Κ. και τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο (Π.Α.Ο.), που ήταν εκ των πρώτων γνωστών αθλητικών σωματείων που δημιούργησαν τμήματα eSports.

Τι προοπτικές υπάρχουν και κατά πόσο μπορούν τα eSports να γίνουν Ολυμπιακό άθλημα;

Θα το μάθουμε σε αυτό το επεισόδιο!Σενάριο/ Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Γεωργούλας
Διεύθυνση Φωτογραφίας/ Εικονοληψια: Κατερίνα Μαρκουλάκη
Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου
Μοντάζ: Νίκος Δαλέζιος
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Πρίντεζης
Οργάνωση Παραγωγής: Θωμάς Χούντας
Γενικών Καθηκόντων: Ανδρέας Μαριανός

Η υλοποίηση της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες Αύριον Τα Σπουδαία- Πορτραίτα του Αύριο» για την ΕΡΤ, έγινε από την “SEE-Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών”

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

[K8] ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ (2022) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ) < Προηγούμενο
Επόμενο >  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά