ΠΕΜΠΤΗ  24/11/2022
20:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ - ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Πολιτισμός


Έτος παραγωγής: (2022)


Live Streaming
Μετά τους δύο επιτυχημένους κύκλους της σειράς «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ» , οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μια ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις.

Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις Επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην Κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες που όμως δεν τους αποθαρρύνουν.

Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο κύκλο της σειράς της Δημόσιας Τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και την σταδιακή τους αναγνώρισή από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Δείτε σήμερα: «iGEM MetaThess, από την Θεσσαλονίκη στον κόσμο»
Eπεισόδιο 5

Γνωρίζουμε την iGEM MetaThess, την πρώτη διεπιστημονική ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών του ΑΠΘ που θα συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό συνθετικής βιολογίας της iGEM.

Η συγκεκριμένη ομάδα, με αφετηρία του προπτυχιακό της τμήμα εδώ και πέντε χρόνια συμμετέχει συνεχώς σε διεθνείς διαγωνισμούς καινοτομίας, κατακτώντας χρυσά και αργυρά βραβεία.

Τώρα ήρθε η ώρα να διαγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, παρουσιάζοντας ένα διαγνωστικό τεστ για τον καρκίνο του πνεύμονα.
Ένα προσιτό διαγνωστικό εργαλείο, που σκοπό έχει να βγει στην παραγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο.


Σενάριο-Σκηνοθεσία: Νάνσυ Σπετσιώτη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάκης Γιούμπασης
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μοντάζ: Νίκος Δαλέζιος
Βοηθός σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Κωστόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Πρίντεζης
Οργάνωση παραγωγής: Θωμάς Χούντας
Γενικών καθηκόντων: Ανδρέας Μαριανός

Η υλοποίηση της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες Αύριον Τα Σπουδαία- Πορτραίτα του Αύριο» για την ΕΡΤ, έγινε από την “SEE-Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών”

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

[K8] ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ (2022) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K12] Η ΒΟΓΚ ΓΟΥΪΛΙΑΜΣ ΕΡΕΥΝΑ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά