ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25/11/2022
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΠΡΑΝΤΜΠΕΡΙ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

BEST BRITAIN'S OUTDOORS WITH JULIA BRADBURYLive Streaming
Η Τζούλια Μπράντμπερι παρουσιάζει κορυφαία περιπατητικά μονοπάτια της Βρετανίας αποκαλύπτοντας εκπληκτικά τοπία και κρυφές ομορφιές κάθε περιοχής που συνοδεύονται από εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 5ο: «Ντέβον» & 6ο «Νησιά Λάξεϊ, Νήσος του Μαν» (τελευταίο)

Υπάρχει ένας «θησαυρός» κρυμμένος στην ακτή του Έξμουρ. Ο περίπατος της Τζούλια ξεκινά από τη γραφική μικρή πόλη-λιμάνι του Λίνμουθ και συνεχίζεται κάτω από την κοσμοστέγη των δέντρων του Γουότερσμιτ, ακολουθώντας τον ποταμό Ιστ Λιν μέχρι το σημείο συνάντησης του με τον ποταμό Χόαρ Όουκ, όπου βρίσκεται η εντυπωσιακή καφετέρια της οργάνωσης National Trust - το ιδανικό μέρος για τσάι με συνοδευτικό σκόουνς.


Η Τζούλια καταφέρνει να συνδυάσει τρεις περιπατητικές διαδρομές σ’ ένα μόνο περίπατο: ξεκινάει με τον περίπατο δίπλα στο ποτάμι στη μυστηριώδη στενή κοιλάδα Ντουν Γκλεν, μέχρι την εκπληκτική ακτή της Θάλασσας της Ιρλανδίας. Έπειτα, αποκαλύπτει ένα μαγευτικό περίπατο στην κοιλάδα του Λάξεϊ, για να εξερευνήσει την εξορυκτική παράδοσή της και να ανέβει στον ψηλότερο υδροτροχό στον κόσμο. Σε ίση απόσταση μεταξύ Αγγλίας, Ιρλανδίας, Σκωτίας και Ουαλίας, μία υπέροχη μέρα με καθαρό ουρανό, η Νήσος του Μαν προσφέρει θέα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Τζούλια μάς οδηγεί στην κορυφή του βουνού Σνέιφελ, για να μοιραστεί μαζί μας αυτό το υπέροχο θέαμα. Υπάρχουν πολλά να δεις σε αυτό τον περίπατο σ’ ένα νησί πλάτους μόλις 16 χιλιομέτρων και μήκους 64,5 χιλιομέτρων: από αρχαίες νεολιθικές τοποθεσίες και οχυρά των Βίκινγκς μέχρι ατμομηχανές, ορεινούς σιδηρόδρομους και δεκάδες φυσικά μονοπάτια.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

[K] ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ – Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα (E) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΔΥΟ ΖΩΕΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά