ΠΕΜΠΤΗ  24/11/2022
18:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 17ο & 18ο

Η Χούλια κατατρύχεται από αμφιβολίες. Ο Τίρσο προσπαθεί να εμποδίσει την Χούλια να ενδώσει και να ακολουθήσει τις εντολές της μητέρας της, αλλά τι μπορεί να κάνει η Χούλια για να κερδίσει τα προς το ζην μόνη της;
Η Κάρμεν, μη θέλοντας να κατηγορηθεί για το θάνατο του Νταγιό, παλεύει να κάνει τη φωνή της να ακουστεί. Όμως οι εργάτες έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της. Τα πράγματα περιπλέκονται όλο και περισσότερο, αλλά ξέρει ότι θα καταφέρει να επιβιώσει αρκεί ο Κίρος να μην εξαφανιστεί από τη ζωή της.


Η Χούλια, επιτέλους, καταλήγει σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο: θα αναλάβει το εργαστήριο επίπλων της Κάρμεν. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι δεν έχει αποταμιεύσεις για να ξεκινήσει, πρέπει να βρει τρόπο να βρει τα χρήματα.
Στην αποικία Ρίο Μούνι, η Κάρμεν εξακολουθεί να είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Νταγιό. Η Πατρίθια το βλέπει ως μια ευκαιρία να αρχίσει να πλέκει τη σχέση του Βίκτορ με τη θετή της κόρη. Εν τω μεταξύ, η υποψία του Βεντούρα ότι η Ινές έχει σχέση μεγαλώνει και προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι ο εραστής της.Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Β' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] 16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2022 (DOCFEST 2022)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά