ΤΡΙΤΗ  27/09/2022
09:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Ο Τζίμυ και η Άγρια Φύση   
Ντοκιμαντέρ

Jimmy Doherty's Escape to the Wild


Έτος παραγωγής: (2017)


Live Streaming
Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Μ.Βρετανίας 2017 που θα ολοκληρωθεί σε 3 ωριαία επεισόδια.

Η σειρά ακολουθεί τον Τζίμι Ντόχερτι να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να αποκαλύψει τις απίστευτες ιστορίες συνηθισμένων βρετανικών οικογενειών που άφησαν πίσω τη ρουτίνα και επέλεξαν να χτίσουν τη ζωή τους σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη.

Κάθε επεισόδιο ακολουθεί τον Τζίμι καθώς ζει και εργάζεται δίπλα σε μία διαφορετική οικογένεια σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Από το Γιούκον του Βόρειου Καναδά, ως το εσωτερικό της ζούγκλας ενός απομακρυσμένου νησιού της Ινδονησίας και τις όχθες του ποταμού Νείλου στην Ουγκάντα.


Δείτε σήμερα: Ουγκάντα[Uganda]
Eπεισόδιο 2

Ο Τζίμι Ντόχερτι ταξιδεύει στην καρδιά της Αφρικής στην Ουγκάντα για να συναντήσει ένα νεαρό ζευγάρι Βρετανών και το τρίμηνο μωρό τους, που ζουν στις όχθες του θρυλικού ποταμού Νείλου.

Έχοντας βρει ένα οικόπεδο, οι περιβαλλοντολόγοι Τζένι και Τσάρλι ελπίζουν να δημιουργήσουν τη δική τους Εδέμ, χρησιμοποιώντας τους πόρους που έχει προσφέρει η φύση για να φτιάξουν μία φάρμα.
Ενώ βοηθά το ζευγάρι να φροντίσει τις καλλιέργειες και τα ζώα του, ο Τζίμι μαθαίνει πώς αγωνίζονται να κρατήσουν το μωρό τους ασφαλές από τα διάφορα ζώα και τις τροπικές ασθένειες που υπάρχουν στην περιοχή.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Δ' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] BALKAN EXPRESS - ΑΡΧΕΙΟ - (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά