ΤΡΙΤΗ  27/09/2022
05:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

SACRED JOURNEYSLive Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ 6 ωριαίων επεισοδίων παραγωγής Η.Π.Α 2014.

Μια σειρά έξι επεισοδίων που αναδεικνύει μερικά από τα πιο δύσκολα θρησκευτικά προσκυνήματα στον κόσμο. Κάθε επεισόδιο εστιάζει σε ένα διαφορετικό κεφάλαιο της αρχαίας ιστορίας που ξεδιπλώνεται μέσα από τις προσωπικές ιστορίες σύγχρονων εξερευνητών, που ξεκίνησαν τα ίδια ταξίδια που κάνουν οι άνθρωποι εδώ και μια χιλιετία.

Το προσκύνημα σήμερα είναι τόσο ζωτικής σημασίας όσο ποτέ. Πέρυσι, διακόσια εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεκίνησαν να επισκεφθούν ένα ιερό, ναό ή άλλο ιερό τόπο. Η σειρά διερευνά γιατί οι σημερινοί πιστοί επαναλαμβάνουν τις ίδιες διαδρομές, επισκέπτονται πολλά από τα ίδια μέρη και εκτελούν πολλές από τις ίδιες τελετουργίες που έκαναν οι άνθρωποι για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χρόνια.

Οι προσκυνητές, επιζητούν θεραπεία ή συγχώρεση, ευχαριστούν για την καλή τους τύχη, αναζητούν νόημα, συνδέονται με τις πολιτιστικές και θρησκευτικές τους ρίζες ή αναζητούν μια συνάντηση με το Θείο.

Συμμετέχει ο Μπρους Φάιλερ, διάσημος συγγραφέας best seller για τους New York Times και τηλεοπτικός παρουσιαστής της μεγάλης σειράς του PBS Walking the Bible.Παρουσίαση: Μπρους Φάιλερ

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8]  ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ - Β' ΚΥΚΛΟΣ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά