ΔΕΥΤΕΡΑ  26/09/2022
15:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ  (Δ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Amazing Train JourneysLive Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA.

Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Δείτε σήμερα: Νέα Ζηλανδία[Nouvelle Ζelande]

Νέα Ζηλανδία! Εδώ, το τρένο είναι συνώνυμο της άνεσης, της γαλήνης και της ανακάλυψης, στην καρδιά των μεγάλων και πλούσιων τοπίων. Πρώτη συνάντηση, με τους Μαορί και τον πολιτισμό τους. Ο Philippe Gougler ανακαλύπτει πως τα ηφαίστεια έχουν διαμορφώσει το περιβάλλον, αλλά οι άνθρωποι γνωρίζουν επίσης πώς να επωφεληθούν από αυτή την ιδιότροπη φύση και την ενέργειά της. Μέσα σε τοπία άξια ιστοριών και φανταστικών ταινιών, ένα αστείο "τρένο-καρτ" γλιστρά στην καρδιά του "ξεχασμένου κόσμου".

Στο τέλος της γραμμής υπάρχει μια κοινότητα που απομακρύνεται από όλους. Καλώς ήρθατε στην αυτοανακηρυχθείσα Δημοκρατία Whangamomona και στον πολύχρωμο πρόεδρό της. Στη συνέχεια, ο Philippe Gougler κατευθύνεται προς το νότιο νησί για να κατακτήσει τις νότιες Άλπεις. Το ταξίδι που τελειώνει στην ακτή του νησιού για να συναντήσει τα δελφίνια. Μια μοναδική στιγμή, βαθιά στον Νότιο Ειρηνικό ...
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά